MagicBlink – controleaza iPhone sau iPad clipind din ochi

MagicBlink control iPhone sau iPad clipire ochi

  MagicBlink este un tweak pe care probabil unii il asteptau de ceva ani, el oferindu-ne posibilitatea de a controla un terminal iPhone prin simplele clipuri ale ochilor si desi ideea in sine pare desprinsa dintr-o realitate paralela, dezvoltatorul sau sustine ca functionalitatea exista. Conform informatiilor oferite de catre dezvoltator, tweak-ul interpreteaza clipurile din ochiul stang sau drept ca tap-uri sau swipe-uri efectuate pe ecran, o clipire in stanga efectuand o actiune pe acea parte a ecranului, in timp ce o clipire in partea dreapta actioneaza ecranul in partea dreapta. Totul are la baza camera frontala a terminalelor noastre si recunoasterea fetei, astfel ca dezvoltatorul recomanda pozitionarea terminalelor la minim 20 – 30 cm de fata pentru ca orice clipire sa poata fi inregistrata.

Can manipulate your iOS devices by blink. If you blink right eye, then tap to the right. In the case of the left eye, tap to the left. This tweak is also possible to set the swipe. And you can also action in the opposite direction.

  MagicBlink functioneaza cu ajutorul Activator pentru a controla iOS-ul si are un meniu setari in aplicatia Settings, Configurari, deci ii puteti controla functionalitatea dupa bunul plac atunci cand aveti nevoie. MagicBlink este disponibil pentru descarcare la pretul de 3$ din repo-ul BigBoss al Cydia si este compatibil cu orice iDevice care ruleaza iOS 8.