Prima Pagina Apple Watch Chinezii cloneaza inclusiv Apple Watch din aur, preturile pornesc de la 2...

Chinezii cloneaza inclusiv Apple Watch din aur, preturile pornesc de la 2 dolari

Clone Apple Watch

  Desi oficial lansarea Apple Watch este programata pentru 24 aprilie, chinezii s-au grabit sa produca deja primele clone ale viitorului ceas Apple, ele fiind disponibile pentru achizitie la preturi ce incep de la doar 2$ in China. In imaginile acestui articol puteti vedea unele dintre clonele care pot fi cumparate de catre chinezi in perioada urmatoare, ele fiind identice cu ceea ce ofera Apple, inclusiv in ceea ce priveste accesoriile. Mai mult decat atat, Apple Watch din aur a fost deja clonat de catre chinezi in vederea lansarii pe piata, astfel ca toti cei care nu-si vor permite pretul complet al unui asemenea produs, vor avea o alternativa ieftina, clonata.

  Partea proasta pentru Apple este ca producatorii de clone ale Apple Watch copiaza inclusiv logo-ul americanilor si cei 4 senzori pozitionati pe carcasa, astfel ca foarte multi vor distinge cu greu produsul real de cel contrafacut. V-am prezentat Zeaplus Watch zilele trecute si aceasta este doar una dintre clonele care vor putea fi cumparate in curand direct din China, ele avand suport pentru notificari trimise de iPhone-uri, dar si senzori biometrici. Avand in vedere ca aceste produse folosesc logo-ul Apple, ramane de vazut cat va dura pana cand Apple le va cere autoritatilor sa interzica vanzarea lor, dar acest lucru va veni intr-un final.

clone Apple Watch

 • alexandru

  Vreau si eu unul. Unde il gasesc?

 • Andrei.KEO
 • mihai

  2 dolari costa o curea…

 • Adioff

  Asta e cea mai mare prostie ! Sa nu ai bani de un ceas dar sa cumperi replica ca sa te dai mare ! Of , santem romani …

 • EuGeorge

  Daca chinezii vand o curea cu 2$,iti dai seama care este costul de productie :))
  iar Apple cere cateva sute de dolari pe ele :))
  Bani pe seama credulilor si naivilor :)) sa ceara din ce in ce mai mult :))

 • Acum esti multumit de sistemul de comentarii ?

 • EuGeorge

  Pe mine nu ma deranja celalalt sistem de comentarii,doar ti-am raportat o problema care poate pt altii ar fi putut devenii ft deranjanta avand altii acces la datele lor. Nu prea inteleg la sistemul asta nou faptul ca uneori sunt niste comentarii dupa care dispar si apar altele. Spre exemplu la acest articol sunt 4 comentarii,ultimul e a lui Adioff,dupa care dispar,imi apare o icoana de loading si apare doar comentariul meu si al tau.

  Deja ma bate ca sa comentez :))

 • Rabdare, sunt comentariile din aplicatie care se sincronizeaza cu acesta.

 • tavi

  Da adioff si daca nu ai bani de o vila cu doua etaje nu iti mai cumperi casa ca na, te dai mare…