iOS 8.3 beta 3 a fost lansat!

iOS 8.3 beta 3

  La doua saptamani distanta de lansarea iOS 8.3 beta 2 pentru iPhone, iPad si iPod Touch, compania Apple a lansat in cursul acestei seri iOS 8.3 beta 3 pentru posesorii de iDevice-uri din lumea intreaga. Acum cateva saptamani de zile ni s-a spus ca iOS 8.3 va fi testat public inceapand de saptamana aceasta, compania Apple urmand a oferi unui numar de 100.000 de utilizatori optiunea de a incerca aceasta actualizare pe propriile terminale.

  Deocamdata cei de la Apple nu au oferit detalii in legatura cu aceasta posibila actiune a sa, insa pe masura ce ele vor fi disponibile voi reveni cu detalii noi. In build-urile anterioare ale sistemului de operare, compania Apple a implementat un buton pentru dezactivarea 3G, o multitudine de noutati pentru Google sau Apple Pay, o multitudine de emoticoane emoji noi, noi limbi pentru Siri si alte schimbari nu foarte importante.

  Acum compania Apple nu a furnizat o lista de schimbari publica pentru aceasta versiune a sistemului sau de operare, insa build-ul 12F5047f ar trebui sa imbunatateasca macar performantele terminalelor. Compania Apple dezvolta iOS 8.3 pentru o lansare ce va avea loc in vara si separat de schimbarile mentionate anterior, iOS 8.3 ar putea aduce un nou sistem de streaming audio, asta daca Apple va reusi sa convinga marile case de discuti sa-i accepte planurile.

  In aceasta seara am putea afla si in ce conditii va putea fi testat public iOS 8.3 beta 3, asa ca nu plecati prea departe.