iOS 8.3 poate fi testat public acum!

iOS 8.3 beta testare publica

  iOS 8.3 poate fi testat public din cursul acestei seri, compania americana actualizand website-ul dedicat sistemului de testare beta pentru a include iOS separat de OS X. In imaginea de mai sus aveti prezentata noua interfata a website-ului dedicat celor interesati sa testeze versiuni beta ale iOS si OS X, el fiind disponibil momentan in SUA.

  Persoanele care intentioneaza sa incerce orice versiune a iOS se pot inscrie in program prin intermediul unui buton care ii directioneaza spre pagina de inregistrare, acolo Apple cerandu-le Apple ID-ul si multe altele. iOS 8.3 beta 3 este prima versiune a iOS pe care compania Apple o ofera utilizatorilor spre testare in ideea de a le permite sa o ajute sa rezolve eventuale probleme ale sistemului de operare.

  Desi americanii au posibilitatea de a testa iOS 8.3 beta 3, se pare ca in Romania, si probabil alte regiuni de pe glob, dar probabil programul va fi extins in curand. S-a spus acum cateva saptamani ca Apple va ofer doar 100.000 de locuri pentru testarea publica a versiunilor beta ale sistemului de operare, asa ca o restrictionare a accesului doar pentru SUA este logica.

  In aceasta pagina ar trebui sa fie disponibila redirectionarea spre sistemul de inregistrare, asa ca o puteti incerca mai tarziu pentru a vedea daca va puteti autentifica si inregistra.