Prima Pagina iOS 8.3 iOS 8.3 poate fi testat public acum!

iOS 8.3 poate fi testat public acum!

18

iOS 8.3 beta testare publica

  iOS 8.3 poate fi testat public din cursul acestei seri, compania americana actualizand website-ul dedicat sistemului de testare beta pentru a include iOS separat de OS X. In imaginea de mai sus aveti prezentata noua interfata a website-ului dedicat celor interesati sa testeze versiuni beta ale iOS si OS X, el fiind disponibil momentan in SUA.

  Persoanele care intentioneaza sa incerce orice versiune a iOS se pot inscrie in program prin intermediul unui buton care ii directioneaza spre pagina de inregistrare, acolo Apple cerandu-le Apple ID-ul si multe altele. iOS 8.3 beta 3 este prima versiune a iOS pe care compania Apple o ofera utilizatorilor spre testare in ideea de a le permite sa o ajute sa rezolve eventuale probleme ale sistemului de operare.

  Desi americanii au posibilitatea de a testa iOS 8.3 beta 3, se pare ca in Romania, si probabil alte regiuni de pe glob, dar probabil programul va fi extins in curand. S-a spus acum cateva saptamani ca Apple va ofer doar 100.000 de locuri pentru testarea publica a versiunilor beta ale sistemului de operare, asa ca o restrictionare a accesului doar pentru SUA este logica.

  In aceasta pagina ar trebui sa fie disponibila redirectionarea spre sistemul de inregistrare, asa ca o puteti incerca mai tarziu pentru a vedea daca va puteti autentifica si inregistra.