iOS 8.3 rezolva o problema a tastaturii virtuale

tastatura ios

  iOS 8.3 beta 3 este disponibil de aseara pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile dezvoltatorilor si a utilizatorilor norocosi ce au fost alesi de catre Apple pentru a instala aceasta versiune a sistemului de operare. Cei care au avut ocazia de a face actualizarea au sesizat o schimbare importanta pentru tastatura virtuala a sistemului de operare, ea fiind facuta in ideea de a linisti o multitudine de utilizatori nemultumiti de modul in care a gandit Apple aranjamentul butoanelor.

  Mai exact, butonul space, spatiu, a fost micsorat in vechile versiuni ale iOS 8 si genera frustrare din partea utilizatorilor care apasau din greseala butonul dedicat introducerii unui punct, multi raportandu-si nemultumirile pe forumurile de discutii ale Apple. Luand act de aceste nemultumiri, compania Apple a alungit din nou butonul space, spatiu, micsorand atat dimensiunile butonului dedicat introducerii unui punct, cat si pe cele ale butonului Go.

  Acum, teoretic, utilizatorii nu ar mai trebui sa aiba vreo problema in a apasa tasta space, spatiu, atunci cand scriu rapid texte folosind tastatura virtuala, insa ramane de vazut in urmatoarele zile cati vor aprecia schimbarea. Utilizatorii de terminale iPhone 6 Plus au raportat in numar mare aceasta problema, insa va spun sincer ca nu am fost deranjat in mod special de ea, desi mi s-a intamplat sa introduc din greseala puncte in loc de spatii in texte.

  Pe voi v-a afectat in vreun fel vechiul aranjament al tastelor tastaturii virtuale ?