Apple anunta Editor’s Choice-ul saptamanii pentru iPhone

Angry Birds Stella POP!

  Pentru ca este weekend, compania Apple si-a actualizat promotiile pentru aplicatii in App Store si dupa aplicatia gratuita a saptamanii si cea mai buna aplicatie a saptamanii sau cea mai buna aplicatie a saptamanii pentru iPad, acum aflam Editor’s Choice-ul saptamanii pentru iPhone.  Angry Birds Stella POP! este aplicatia aleasa de catre cei din Cupertino pentru promovare in App Store in urmatoarea saptamana si dupa cum probabil va sugereaza deja numele, jocul a fost dezvoltat de catre compania finlandeza Rovio.

  Angry Birds Stella POP! este o variatie a Angry Birds Stella in sensul ca vom putea controla aceleasi personaje, insa stilul de joc va fi cu mult diferit fata de ceea ce erati obisnuiti. In acest nou titlu vom avea rolul de a potrivi diverse buline colorate pentru a salva creaturi exotice si desigur pentru a ataca porcusorii verzi, inamicii clasici ai pasarilor Angry Birds.

Angry Birds meets bubble shooter in an all-new and super-addictive puzzler! Use your slingshot to match and burst colorful bubbles, save exotic critters, and topple the piggies. Strategic and intuitive gameplay make for a challenging and satisfying bubble popping experience!

  Conform dezvoltatorilor, Angry Birds Stella POP! ne pune la dispozitie cateva zeci de nivele pline de actiune cu lume antrenante special create de catre dezvoltatori pentru noi. In fiecare dintre ele va trebui sa descoperim misterele ascunse de catre creatorii jocului in fiecare dintre constructiile colorate vizibile, astfel ca vom avea parte de o experienta foarte interesanta.

  • Match and pop bubbles to save critters, stop piggies and score big
  • Special Pops – a six-match streak unlocks a superpowered bubble
  • Unlock boosts for added bubble popping power
  • Action-packed gameplay – get out your slingshot and start popping
  • Loads of addictive puzzles like Drop the Pigs, Beat the Clock and many more
  • Master your bubble flinging and use strategy to crack tricky levels
  • Explore the Golden Island map with beautiful graphics and enchanting music
  • Challenge friends and see their progress by connecting to Facebook
  • Sync your progress across mobile and tablet

  Angry Birds Stella POP! este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA in format universal din App Store.