Swatch Touch Zero One si Tag Heuer Carrera intra in competitie cu Apple Watch

Tag Heuer Carrera smartwatch

  Dimineata v-am spus ca Tag Heuer intentioneasa sa prezinte un smartwatch competitor Apple Watch in cursul acestei zile si iata ca anuntul a fost facut de catre compania elvetiana, Carrera fiind denumirea produsului care va putea fi cumparat in viitor de pe piata. Smartwatch-ul este bazat pe celebra colectie de ceasuri Carrera si ofera informatii despre geolocalizare, distanta parcursa de catre utilizatori sau altitudine, el functionand in tandem cu terminale Android, avand la baza hardware Intel, lansarea fiind programata pentru toamna acestui an.

Swatch Touch Zero One

  Separat cei de la Swatch au anuntat Swatch Touch Zero One pe care il puteti vedea in imaginea de mai sus, el semanand intr-o buna masura cu un smartwatch, fiind conceput avand in gand volei-ul pe plaja, de aici venind si culorile carcasei. Spre deosebire de produsul Tag Heuer, cel al Swatch are un ecran tactil curbat, aplicatii companion, baterie care functioneaza timp de cateva luni de zile si nimic altceva care sa il evidentieze in vreun fel sau altul, in afar aculorilor, fata de Apple Watch.

Mondaine Helvetica No1

  Cei doi producatori elvetieni nu au fost singurii care au anuntat lansarea de smartwatch-uri deoarece cei de la Mondaine, BreitlingFrederique Constant, Alpina si Mondaine au anuntat produse proprii, ele fiind versiuni “destepte” ale unor modele de lux. In cazul tuturor smartwatch-urilor anuntate de catre elvetieni vorbim despre produse care ofera o autonomie mult mai buna decat cea a Apple Watch, insa o functionalitate inferioare, preturile urmand a fi publicate in viitor.

Breitling B55

5 COMENTARII

  1. Fratilor, cum arata tag heur ala si cum arata apple watch. Deci ma pis pe mine de ras daca o sa vanda mai mult de 500.000 de bucati de aw.