Steve Wozniak vorbeste despre Apple Watch si masina Apple

Steve Wozniak

  Steve Wozniak, carismaticul co-fondator al companiei Apple, a vorbit despre Apple Watch si masina Apple intr-un interviu acordat unei publicatii australiene si a oferit cateva informatii destul de interesante cu privire la modul in care vede el volutia companiei americane in viitor. Pentru inceput, Steve Wozniak a afirmat ca el va cumpara doar un Apple Watch Sport in momentul lansarii oficiale, el motivandu-si decizia de a alege cel mai ieftin model prin faptul ca nu pune foarte mare pret pe ideea de a avea cel mai “stralucitor” ceas inteligent de la masa.

  In ciuda acestui lucru, Wozniak a afirmat ca ar fi interesat sa cumpere un Apple Watch Edition daca va considera smartwatch-ul intr-adevar util, el sustinand ca a renuntat la smartwatch-urile altor companii la foarte putin timp dupa achizitie din cauza lipsei de utilitate adevarata fata de un smartphone. Trecand la masina Apple, Wozniak considera ca aceasta ar fi o evolutie naturala pentru cei din Cupertino, o multitudine de companii testand masini electrice in care sunt implementate sisteme ce le permit sa se conduca singure, astfel ca Apple ar putea lansa un asemenea produs.

If you buy the really high-priced ones, the jewellery ones, then you’re not buying a smartwatch that has a bunch of apps … Like a Rolex watch, you’re buying if for prestige and a label and a symbol of who you are […] and for an engineer like me I don’t live in that world, that’s not my world. There are an awful lot of companies right now who are playing with electric cars, and there’s a lot more playing with self-driving cars, this is the future and it might be huge … there are so many openings here and it is perfect territory for a company like Apple.

  Steve Wozniak este de parare ca la un moment dat sau altul calculatoarele ne vor controla viata de zi cu zi si desi nu stie daca oamenii vor fi vazuti ca fiind zeii sau sclavii produselor electronice, el considera ca evolutia este naturala si ca toate companiile se indreapta spre asa ceva. Wozniak a avut intotdeauna idei neobisnuite cu privire la o diversitate de companii, iar ceea ce spune astazi nu este in vreun fel sau altul surprinzator.