HTC ONE M9 PLUS – prima imagine reala dezvaluie o schimbare radicala de design

3

HTC ONE M9 PLUS imagine reala

  HTC ONE M9 PLUS este un nou smartphone pregatit de HTC pentru a concura cu iPhone 6 Plus, iar prima imagine, aparent, reala pentru terminal prezinta o schimbare radicala de design pe care multi fani ai companiei probabil nu se asteptau sa o primeasca anul acesta. Avand in vedere ca HTC ONE M9 pastreaza o buna parte din design-ul predecesorului sau, ceea ce vedem in imaginea de mai sus este destul de surprinzator, insa probabil cei de la HTC pregateau acest terminal pentru a oferi un element de noutate in linia de produse.

  In baza imaginii ne dam seama ca HTC ONE M9 Plus are o carcasa din plastic lucios in locul celei din aluminiu, HTC alegand sa renunte la curbura carcasei pentru a oferi un spate complet plat pentru noul sau terminal care urmeaza sa fie prezentat in curand. O schimbare importanta fata de zvonurile aparute pana acum este sugerarea ideii ca HTC ONE M9 Plus are un ecran de 5.5 inch, nu de 5.2 inch, cu rezolutie QHD, iar daca acest lucru este adevarat, atunci el va fi un competitor puternic pentru iPhone 6 Plus.

  Separat HTC ONE M9 Plus urmeaza sa contina un chip octa-core MediaTek MT6795 de 64 biti cu 3 GB RAM, camera principala de 13 megapixeli, camera frontala UltraPixel de 4 megapixeli, baterie de 2800 mAh si Android 5. Deocamdat animeni nu stie cand va fi lansat HTC ONE M9 Plus pe piata, insa daca va avea specificatiile si design-ul prezentate aici, atunci va fi cu siguranta foarte interesant pentru o multitudine de utilizatori din lumea intreaga.

  Bonus aveti mai jos un clip video cu o macheta a HTC ONE M9 Plus.