Apple Watch: Apple pregateste un decor special pentru Apple Store

Apple Store fatada Apple Watch

  Avand in vedere ca incepand din 10 aprilie Apple va permite probarea Apple Watch in Apple Store-urile sale, compania americana pregateste si un decor special pentru magazinele din intreaga lume in ideea de a atrage atentia oamenilor care se afla in apropierea lor. In imaginea de mai sus puteti vedea modul in care ar putea arata fatada Apple Store-urilor incepand din data de 10 aprilie, Apple dorind sa monteze elemente care prezinta interfata pentru afisare aplicatiilor in ecranul principal pe care il vor putea folosi utilizatorii.

  Conforn surselor care cunosc detaliile organizatorice ale companiei Apple, Mac Mini-uri vor fi utilizate pentru a controla aceste montaje grafice pregatite de catre inginerii celor din Cupertino, acestea urmand a afisa diverse culori in cercurile din interior, Apple intentionand sa le pastreze inclusiv dupa lansarea din 24 aprilie. Separat de acestea aflam ca Apple Watch Edition urmeaza sa fie disponibil doar in anumite magazine principale din cele 9 tari in care va fi lansat Apple Watch, iar acest lucru este perfect normal avand in vedere ca putine persoane au suficienti bani pentru a cumpara acest produs, dar si pentru ca el are nevoie de un sistem de protectie special.

  In final se pare ca Apple va amenaja mese speciale in Apple Store-urile sale pentru a prezenta Apple Watch si a permite probarea ceasurilor inteligente de catre vizitatorii lor, astfel ca va fi foarte interesant de vazut cum va gandi compania americana totul.