Vicepresedintele Apple care controleaza Apple Store explica modul cel mai rapid de a cumpara Apple Watch

Angela Ahrendts

  Angela Ahrendts este vicepresedintele senior al companiei Apple care a fost angajat pentru a conduce reteaua de Apple Store-uri ale companiei americane, iar in cadrul unui clip video trimis angajatilor Apple din lumea intreaga a explicat cel mai rapid si mai usor mod de a cumpara Apple Watch. Conforn Angelei Ahrendts, utilizatorii care vor alege sa cumpere Apple Watch Online vor avea parte de cel mai rapid si mai usor proces de achizitie, dar acest lucru era deja stiut de foarte multa lume, avand in vedere numeroasele informatii privind stocurile extrem de reduse ale produsului.

  Vicepresedintele senior al Apple a trimis clipul video angajatilor sai in ideea ca acestia sa il pastreze secret, marcandu-l corespunzator, insa desigur ca informatiile au ajuns in atentia presei multumita angajatilor care incearca sa ajute oamenii sa cumpere rapid un Apple Watch vara a astepta saptamani de zile in vederea actualizarii stocurilor. Desi inaintea lansarii unor noi modele ale iPhone se afla din timp cat de restranse vor fi stocurile, in cazul Apple Watch este prima oara cand aflam atat de des faptul ca produsul va fi disponibil in cantitati extrem de limitate si doar cei care il vor comanda online sau vor face online o rezervare pentru proba il vor putea cumpara.

  In aceasta idee, daca va intereseaza sa cumparati Apple Watch, ar fi bine sa faceti comanda online sau rezervare pentru proba, altfel e putin probabil sa puteti cumpara vreun model.