Samsung Galaxy S6 si iPhone 6 sunt umilite de HTC ONE M9 intr-un test de performanta (Video)

  Samsung Galaxy S6 si iPhone 6 au fost umilite in cel mai recent test de performanta realizat de catre cei care au demonstrat ca iPhone 6 isi umileste vechea concurenta in toamna trecuta, anul acesta HTC ONE M9 iesind invingator in fata competitorilor sai. In clipul video de mai sus veti vedea testul realizat de catre americani, iar smartphone-ul HTC reuseste sa finalizeze toate incercarile cu nu mai putin de 7 secunde mai repede decat iPhone 6 si cu 10 secunde mai repede decat Samsung Galaxy S6, acest lucru fiind cu adevarat surprinzator, avand in vedere componentele smartphone-urilor.

  Samsung Galaxy S6 are un procesor octa-core produs de catre compania Samsung, HTC ONE M9 are un procsor octa-core Snapdragon 810 produs de catre cei de la Qualcomm, in timp ce iPhone 6 are un procesor dual-core produs de catre cei de la Apple, insa performantele sale sunt surprinzatoare. Ca sa fiu sincer, avand in vedere diferenta teoretica intre procsoarele celor trei terminale, toata lumea s-ar fi asteptat ca Samsung Galaxy S6 si HTC ONE M9 sa fie invingatoare la o diferenta mare fata de iPhone 6, insa realitatea demonstreaza ca numarul de nuclee si cantitatea de RAM sunt bune pentru marketing si cam atat.

Samsung Galaxy S6 si iPhone 6 sunt umilite de HTC ONE M9

  Puterea bruta de procesare ale celor trei chip-uri disponibile in aceste smartphone-uri este complet diferita in favoarea terminalelor Android, insa sistemul de operare impiedica folosirea tuturor resurselor, astfel ca iPhone-ul cu iOS-ul sau reuseste sa obtina rezultate nesperat de bune pentru un smartphone vechi de mai bine de 6 luni de zile. Daca ne uitam si la performantele grafice ale iPhone 6 si Samsung Galaxy S6, atunci realizam ca Samsung inca mai are multe de invatat pentru a oferi smartphone-uri cu o experienta de utilizare grozava, simpla combinare a unor componente, aparent, puternice nefiind suficienta.

  Acestea fiind spuse, poate in viitor cei de la Samsung vor reusi sa isi egaleze competitorii in performante, dar deocamdata acest lucru nu pare probabil.