HTC ONE M9 este mai rezistent decat iPhone 6 sau Samsung Galaxy S6 (Video)

HTC ONE M9 apare astazi intr-un nou clip video in care vedem un test de rezistenta complet, rezultatele sale fiind comparate cu cele ale iPhone 6 si Samsung Galaxy S6 in idea de a ne arata cat de dur este smartphone-ul in cazul catorva teste ce simuleaza accidente din viata de zi cu zi. Realizatorii acestui test au creat acum o saptamana de zile unul similar pentru iPhone 6 si Samsung Galaxy S6, astfel ca era normal ca acum sa vedem smartphone-ul celor de la HTC testat deoarece el atrage interesul unui numar destul de mare de fani.

Dupa cum veti vedea din clipul video de mai sus, HTC ONE M9 rezista mult mai bine decat iPhone 6 si Samsung Galaxy S6 in aceste teste, el fiind la final utilizabil, desi are ecranul complet crapat si necesita schimbare, el prezentandu-se mult mai bine decat competitoarele sale. In ciuda acestui lucru, niciunul dintre cele trei terminale nu rezista cu ecranul intact in testele facute si asta deoarece panourile frontale folosite in smartphone-uri nu sunt capabile sa protejeze dispozitivele in cazul scaparilor accidentale cu ecranul in jos, cel putin nu deocamdata.

Zilele trecute un test separat a incercat sa ne demonstreze ca Samsung Galaxy S6 este cel mai rezistent smartphone de pe glob, intrecandu-si competitorii direct, insa cel de astazi dovedeste exact contrariul si ramane ca voi sa alegeti care dintre aceste demonstratii merita luata in seama. In general toate testele de acest gen au rezultate diferite din cauza metodologiei diferite de testare, astfel ca e putin probabil sa gasiti doua teste care sa confirme acelasi lucru intr-un mod pozitiv, asta deoarece pana acum toate testele au confirmat faptul ca smartphone-uriloe nu au panourile frontale chiar atat de rezistente.