Apple ofera recomandari pentru imbunatatirea autonomiei bateriei iPhone si Apple Watch

baterie Apple Watch

Dimineata v-am spus ca Apple Watch reduce autonomia bateriei terminalelor iPhone si problema este una care afecteaza un numar foarte mare de utilizatori ai ceasului inteligent, astfel ca Apple a simtit nevoia sa ofere recomandari pentru imbuntatirea sa. Apple si-a notificat reprezentantii AppleCare in legatura cu aceste recomandari, ele implicand repornirea iPhone sau Apple Watch-ului, refacerea conexiunii Bluetooth in ideea de a se asigura ca nu exista consum inutil de date.

Separat compania Apple recomanda si incarcarea folosind cabluri originale pentru ca utilizatorii sa aiba parte de baterii pline dupa plasarea produselor timp de cateva ore langa o priza, dar acest lucru probabil nu a stat la baza multor probleme. Daca dupa acesti pasi problemele persista, atunci angajatii Apple pot inlocui un Apple Watch, insa nu inainte de a il verifica pentru lovituri, semne de umezeala, sau aplicatii care consuma multa energie, inlocuirea facandu-se doar daca nu exista o metoda de a rezolva problema pe loc.

Separat de aceste probleme, se pare ca alti utilizatori se plang din cauza faptului ca un Apple Watch nu se incarca desi este plasat pe incarcatorul magnetic, procentajul bateriei scazand in timp ce mesajul de incarcare este afisat. In aceasta situatie, problema este privita de catre Apple in doua moduri: ca fiind una software ce implica parcurgerea unor pasi de resetare a ceasului, sau una hardware care implica inlocuirea completa a ceasului sau doar a cablului de incarcare.

Apple Watch baterie redusa

Desigur ca astfel de probleme sunt normale si pot sa apara pentru orice produs nou lansat pe piata, asa ca nu trebuie sa privim situatia cu prea multa critica, deoarece Apple nu prea poate sa lanseze produse perfecte pe piata. In aceasta idee, daca aveti un Apple Watch nou si el are probleme, atunci este indicat sa vizitati un Apple Store pentru a fi ajutati sa le rezolvati, sau sa beneficiati de o inlocuire gratuita a ceasului.