Prima Pagina Samsung Galaxy Note 5 Samsung Galaxy Note 5 – primele detalii

Samsung Galaxy Note 5 – primele detalii

Samsung Galaxy Note 5Samsung Galaxy Note 5 si primele detalii despre el au aparut in cursul zilei de ieri pe internet, viitorul smartphone de top al companiei Samsung fiind deja testat in lumea larga de catre angajati ai coreenilor, dar si parteneri ai acestora. Samsung Galaxy Note 5 urmeaza sa fie concurentul principal al iPhone 6S Plus pentru suprematia pe piata phablet-urilor, el urmand a fi lansat in aproximativ aceeasi perioada cu produsul Apple.

Samsung Galaxy Note 5 a fost descoperit in baza unui test facut pe o platforma populara de verificare a performantelor browserelor web, terminalul avand numele de cod ZenZero, Android 5.1.1 Lollipop fiind instalat de catre coreeni. Pentru navigare pe internet Samsung Galaxy Note 5 functioneaza in baza Samsung Browser v3.2, versiunea fiind cu doua iteratii mai noua decat cea implementata de catre cei de la Samsung in terminalul Samsung Galaxy S6.

Samsung Galaxy Note 5 – primele detalii

Desi deocamdata nu se cunosc detalii exacte, Samsung Galaxy Note 5 urmeaza sa fie echipat cu un ecran Super AMOLED de 5.4 inch sau 5.5 inch, ar putea fi disponibil intr-o versiune cu ecran curbat pe margini si ar putea avea un procesor Snapdragon 808. Separat Samsung Galaxy Note 5 ar putea avea o camera principala de 16 megapixeli cu stabilizator de imagine si o camera principala de 8 megapixeli, insa detalii mai multe vom afla in viitor.

The information has been revealed through the HTML5 test database, which shows the existence of a new device from Samsung named ‘ZenZero’, which is running Android 5.1.1 Lollipop with new Samsung Browser. It is running Samsung Browser v3.2, which means that it is a device newer than the Galaxy S6 with browser v3.0.

Aparitia Samsung Galaxy Note 5 intr-un test de acest gen nu este surprinzatoare, avand in vedere ca Samsung isi testeaza produsele cu mult inainte ca ele sa fie efectiv lansate pe piata pentru a le pregati temeinic inainte de a ajunge la utilizatori. Concluzionand, Samsung Galaxy Note 5 se anunta a fi un smartphone extrem de important in contextul in care Samsung are nevoie de o crestere serioasa a vanzarilor.

 • Viorel Predatorul

  Indiferent ce produse va scoate orice concurent Apple, stim cu totii ca iPhone x va fi cel mai tare produs, si ca va matura pe jos cu orice alt smartphone: cel mai bun ecran, cea mai buna optimizare a software-ului, cele mai bune materiale, etc.
  Voi ce spuneti?

 • amfetamin

  Mi-ai luat vorba din gura,daca acum iPhone 6 cu 1.4 dual-core si 1 gb ddr3 se ia la trânta cu Galaxy S6,îți dai seama ce va face 6S cu cu triple-core de cel puțin 1.5 GHz pe 14 nm si 2 gb ddr4? Eclipsa totala va fi pt Note 5 si pt orice android,părerea mea.

 • EuGeorge

  In ultimul timp a ajuns sa numai mature pe jos cu concurenta,a inceput sa fie depasit in testele benchmark,a inceput sa fie depasit in speed test,este depasit in multitasking.
  Cel mai bun ecran implementat in telefoane este detinut de cativa ani de catre Samsung. Anual Samsung a iesit invingator la acest capitol.
  Cea mai buna optimizare a software-ului,este adevarat,nu se compara cu restul de pe piata,desii au zbarcit-o rau de tot cu Ios 8.
  Cele mai bune materiale,nici aici nu ai nimerit-o,fiind probleme cu calitatea aluminiului,desii se putea implementa un aluminiu mai rezistent nu au facut-o si iti mai pot da exemplu de calitatea materialelor si din Apple Watch Edition,unde aurul este modificat de catre Apple astfel incat sa fie folosit cat de putin posibil. Investitie mica..profit maxim!

  Apple matura pe jos cu concurenta in materie de fanboy,au reusit sa creeze cv ce niciodata Samsung,Htc,Lg sau orice alta companie nu vor putea sa faca,sa creeze o moda,un cult, astfel incat oamenii sa le cumpere produsele anual. In 2013 sau 2014 in urma unui test,s-a demonstrat ca peste 60% din fanii Apple ar cumpara un produs nou indiferent cat de bun sau cat de diferit este fata de predecesorul doar pt ca este marca Apple.