Samsung Galaxy Note 5 – primele detalii

Samsung Galaxy Note 5Samsung Galaxy Note 5 si primele detalii despre el au aparut in cursul zilei de ieri pe internet, viitorul smartphone de top al companiei Samsung fiind deja testat in lumea larga de catre angajati ai coreenilor, dar si parteneri ai acestora. Samsung Galaxy Note 5 urmeaza sa fie concurentul principal al iPhone 6S Plus pentru suprematia pe piata phablet-urilor, el urmand a fi lansat in aproximativ aceeasi perioada cu produsul Apple.

Samsung Galaxy Note 5 a fost descoperit in baza unui test facut pe o platforma populara de verificare a performantelor browserelor web, terminalul avand numele de cod ZenZero, Android 5.1.1 Lollipop fiind instalat de catre coreeni. Pentru navigare pe internet Samsung Galaxy Note 5 functioneaza in baza Samsung Browser v3.2, versiunea fiind cu doua iteratii mai noua decat cea implementata de catre cei de la Samsung in terminalul Samsung Galaxy S6.

Samsung Galaxy Note 5 – primele detalii

Desi deocamdata nu se cunosc detalii exacte, Samsung Galaxy Note 5 urmeaza sa fie echipat cu un ecran Super AMOLED de 5.4 inch sau 5.5 inch, ar putea fi disponibil intr-o versiune cu ecran curbat pe margini si ar putea avea un procesor Snapdragon 808. Separat Samsung Galaxy Note 5 ar putea avea o camera principala de 16 megapixeli cu stabilizator de imagine si o camera principala de 8 megapixeli, insa detalii mai multe vom afla in viitor.

The information has been revealed through the HTML5 test database, which shows the existence of a new device from Samsung named ‘ZenZero’, which is running Android 5.1.1 Lollipop with new Samsung Browser. It is running Samsung Browser v3.2, which means that it is a device newer than the Galaxy S6 with browser v3.0.

Aparitia Samsung Galaxy Note 5 intr-un test de acest gen nu este surprinzatoare, avand in vedere ca Samsung isi testeaza produsele cu mult inainte ca ele sa fie efectiv lansate pe piata pentru a le pregati temeinic inainte de a ajunge la utilizatori. Concluzionand, Samsung Galaxy Note 5 se anunta a fi un smartphone extrem de important in contextul in care Samsung are nevoie de o crestere serioasa a vanzarilor.