Asa va arata Samsung Galaxy Note 5

Samsung Galaxy Note 5 cum arataSamsung Galaxy Note 5 va fi lansat in 14 august de catre compania Samsung de frica iPhone 6S si iPhone 6S Plus, iar astazi avem ocazia de a vedea o serie de imagini care prezinta design-ul potential al viitorului produs.

Acest concept are la baza schitele preluate din fabrici ale partenerilor Samsung pentru Samsung Galaxy Note 5 si publicate pe internet, deci ar trebui sa fie cat se poate de exact si ar trebui sa ne prezinte cat se poate de corect ceea ce vom vedea luna viitoare.

Avand in vedere ca Samsung asteapta foarte multe de la Samsung Galaxy Note 5 pentru a creste incasarile si profitul, va fi interesant de vazut care va fi reactia utilizatorilor in momentul aparitiei acestui produs in conferinta programata de catre coreeni in New York pe 12 august.

Samsung Galaxy Note 5 va fi prezentat pe 12 august in New York de catre reprezentanti ai companiei si atunci ar trebui sa vedem inclusiv Samsung Galaxy S6 Plus, un alt phablet care ar trebui sa genereze si mai multa confuzie pentru persoanele care cauta un smartphone cu ecran mare.

Samsung are o strategie confuza in ceea ce priveste phablet-urile, asta deoarece Samsung Galaxy Note 5 si Samsung Galaxy S6 Plus vor avea dimensiuni apropiate, iar separat de ele ar putea fi lansat inclusiv Samsung Galaxy Note 5 Edge cu un ecran curbat.

Compania Samsung se asteapta ca aceste terminale sa fie cumparate de catre utilizatori care ar trebui sa ignore iPhone 6S si iPhone 6S Plus, iar lansarea lor cu o luna inaintea smartphone-urilor Apple are menirea de a realiza obiectivul Samsung, insa realitate probabil va fi alta.

Samsung Galaxy Note 5 cum arata 2

Avand in vedere ca multi utilizatori asteapta inca de pe acum iPhone 6S si iPhone 6S Plus, aparitia Samsung Galaxy Note 5 si a Samsung Galaxy S6 Plus probabil nu va ajuta Samsung in vreun fel, asa ca vorbim mai mult ca sigur de o noua decizie gresita a coreenilor.

18 COMENTARII

  1. Ceea ce Samsung nu intelege ca unii dintre noi cumparam iPhone nu doar pentru telefonul in sine ci si pentru iOS si serviciile oferite de Apple.
    Asa ca atata timp cat va rula Android, nici un Note nu ma tenteaza.

  2. Oricum aceași soarta o va avea,indiferent daca se lansează înaintea sau după lansarea iPhone 6S/6S plus. Prea multe telefoane lansate de Samsung,daca mergi intr-un magazin gsm,vreo treisfert sunt Samsung,Young,Duos,Trend,S mini,S maxi,te bagă in ceata,sunt tel de la 100 lei pana la 4000+,e greu sa-l percepi ca un producător premium(căci Note 5 va avea un pret premium).

  3. E frumos. Mi-ar place ca si iPhone 7 sa fie cel putin la fel. Ca am inteles ca iP6s va fi la fel de ciudat ca iP6, din nefericire.

  4. Efectul de turma exista la fanii samsung acum. Nu poti sa numesti decat turma pe cei care dau mai multi bani pe un samsung decat pe un iphone, iar experienta e mizerabila chiar si cu 100 GB RAM si 120 de procesoare. Orice om care nu e oaie si a dat seama cat de “premium” sunt samsungurile.

  5. Tu compari iPhone 6 cu Samsung Galaxy S6 ?
    Doar iOS-ul salveza un terminal depasit tehnologic din toate punctele de vedere , incepand cu ecranul ( de doi lei ) o rusine pentru Apple in 2015 si terminand cu alta porcarie , camera frontala ( un jeg penal )
    Experienta mizerabila o ai pe iPhone din cauza ecranului retina , cand pui mana pe S 6 intelegi din prima saltul tehnologic , iar Android-ul pe S 6 ruleaza atat de repede incat bate chiar si iOS-ul ( discutabil )

    http://youtu.be/XE6iLdCaYkY

    Parerea mea ca iPhone-ul este pe ” val ” nimic in plus fata de S6 si merita sa stea la in loja produselor scumpe si de foarte buna calitate .

  6. @V.i.P. daca esti pitiponc si-ti faci selfie cu front camera cumparati samsung. pe ‘val’ cred ca esti tu incercand sa faci surfing pe iPhone. nu inteleg ipocriziia ta, nu iti place sau numai esti multumit cu iPhone dai drumu pe eBay dar nu spune ca iPhone plus te tine 3.5 ore sau spune ca in cele 3,5 ore ii dai youtube la greu. in familie avem 1 x iphone plus, 2 x iphone 6, 1 x iphone 5, 1x ipad mini(primul) toate cu 8.4 si nimeni nu are probleme.
    propaganda agresiva e ceea ce faci tu aici scriind ca iphone e de c.ca si nu e bune mai deloc insa noi stim ca tu minti .

  7. E foarte misto ecranul de la Samsung, cu culorile alea date la maxim de-ti sparg ochii. Foarte natural, salt tehnologic, ce sa zic. Aceeasi strategie de pe vremea Goldstar. Noroc ca 99% dintre posesorii de Samsung nu erau nascuti pe vremea aia.

  8. Am avut Iphone 4s, 5 si 6. Sincer, a ramas mult in urma Apple si cel mai important este ca s-au stricat dupa disparitia lui Jobs. Am trecut de la Iphone 5 la Note 4 si apoi la Iphone 6 iar acum la S6. Iphone 6 mi se pare invechit atat din punct de vedere al sistemului (care nu mai este ce a fost) cat si al configuratiei. Este drept ca nu iti trebuie 30 gb de ram pentru iOS dar macar 2gb si otpimizarea corecta pentru un raspuns cat mai rapid nu cred ca strica. Ca si focus al camerei (o folosesc foarte des)…..este foarte greoi. Face poze bune dar nu se apropie de S6 niciodata. Si da, intr-adevar S6 bate la cur Iphone 6 atat la timpi de raspuns cat si la camera asa cum iOS 6 batea iOS-ul actual fara probleme. Hai acum, sariti ca sunt “fan samsung” sau “androist” pentru simplul fapt ca am indraznit sa-mi exprim parerea utilizand cele doua telefoane in paralel.

  9. @iTu-le lasa scoala , nu tine !! Apple promoveaza la greu camera frontala , pitiponcule lasa prosteala (puke)
    Fac ce vreau cu produsele mele Apple , critic ce este de criticat si laud ce este de laudat .
    Care e problema ta ??

  10. @Alex nu cred ca iti “sare” cineva in cap atata timp cat iti spui punctul de vedere fara a exagera in a spune ca iPhone6 sau plus e mort in comparatie cu S6 fiindca toata lumea stie ca nu e asa.
    Unii “sar” cand vine un batman cu comenturi gen eugen acest @V.ai.P care ne spune noua ca apple e de rusine si mizerabil insa el si-a cumparat iPhone6Plus cu ochi inchischi si nu a stiut de la inceput ce e in cutiie.
    nu inteleg treaba cu detinerea a unui iphone si un samsung sau android, pai ori alba ori neagra….aaa
    da unii’s shâfi mari pe aici si primesc numai telefoane de top de la lucru, aha atunci spune ca iPhonul l-ai primit de la lucru si il tii numai de telefonat GSM ca in rest nu te intereseaza si schimba forumul. dar cand spui ca ai data banu pe un iPhone si acuma realizezi ca e de cacao pai prietene impushcate, esti prea dobitoc ptr 2015.

  11. Cumpar ce vreau @iTu-le , poti sa latrii cat vrei , ecranul iPhone-ului 6 e depasit , din cauza asta am scapat de el si mi-am luat 6 Plus .
    Usor cu mine @iTu-le !! Te-ai baga aiure in seama cu mine si esti agresiv , stai calm !!

  12. Nu trebuie sa-ti dau tie socoteala @iTu-le !! Eu spun ca iPhone-ul meu 6 Plus este depasit tehnologic ( astept iPhone 6 S Plus ) care este problema ta ??

    Demonstraza ca nu spun adevarul , demonstreaza ca sunt mincinos si tu ai dreptate ..

  13. Da pussy te iau mai usor, scuze daca te-a durut, data viitoare ii dam cu ulei.
    Userule!!! Nu iti inteleg ipocriziia, nu esti multumit cu iPhone? vinde-l si schimba forumul.

  14. A fost lansat iOS 8.4 beta 1 pentru a rezolva din probleme , in special probleme cu incalzitul si bateria .
    @iTu , sa vand iPhone-ul ??
    Am 6 ore 29 minute utilizare ,16 ore repaus si 9% baterie .
    Cu iOS 8.3 prindeam linistit 11 ore .
    iTu-le intra pe pagina Apple , sunt sute de comentarii unde oamenii reclama ce reclam si eu , acolo toti pot spune ce nemultumiri au , intra acolo si spune-le sa-si vanda iPhone-urile , Justitiarule de doi lei , vezi ca aia au trecut pe vaselina grafitata , spor la treaba !!
    Am pastrat primele iPhone-uri cumparate , chiar si pe ala din 2008 , am pastrat toate aplicatiile descarcate , chiar si iGO MY WAY versiunea 1.0 .
    Ai ajuns intr-o situatie de conflict cu toti cei care au avut curajul sa recunoasca anumite neajunsuri , probleme , limitari Apple .
    Ti-am citit 50 de comenturi , aproape toate sunt atacuri la persoana , eu zic stapaneste-te-n manie !!
    Am fost pe zaone.ro si voi ramane in continuare pe iDevice .ro !!