Apple pregateste noi modele MacBook Pro 15 inch

MacBook Pro 15 inchApple pregateste noi modele MacBook Pro 15 inch, iar asta aflam chiar de la compania americana, mai exact din Apple Store Online, acolo cei din Cupertino listand pentru utilizatori termene foarte lungi de livrate pentru anumite modele. In imaginea din stanga puteti vedea care sunt termenele de livrare pentru MacBook Pro 15 inch, iar modelul de top creat de catre Apple este livrat la 2 – 3 saptamani din momentul plasarii unei comnezi, semn da ca un model noi va fi lansat.

Timpii de livrare au crescut initial de la 24 de ore la 3 – 5 zile lucratoare, asa cum se intampla in cazul modelului mid-end al MacBook Pro 15 inch, mai apoi la 1 – 2 saptamani, pentru ca in final timpii de livrare sa ajunga la 2 – 3 saptamani. Aceasta crestere a timpilor de livrare ai produsului celor din Cupertino sugereaza ideea ca un mode nou este in productie la parteneri pentru lansare in viitorul apropiat.

Avand in vedere ca WWDC 2015 se apropie, unii speculeaza ca noul MacBook Pro 15 inch va fi lansat atunci, insa totul depinde de modul in care Intel va avea disponibile pentru lansare noile procesoare Broadwell. Cele mai recente informatii neoficiale privind aceste produse sugereaza faptul ca noile procesoare Broadwell vor ajunge pe piata abia in iulie sau august 2015, deci la o distanta mare de WWDC 2015.

Daca Apple va astepta pana atunci, sau daca are acces exclusiv la proesoarele Broadwell pentru o lansare acum ramane de vazut, insa trebuie mentionat faptul ca inclusiv modelul de top al iMac are timpi de livrare mari, deci Apple pregateste un nou model si pentru acea linie de produse.