iPhone 6S roz apare in primele imagini ?

iPhone 6S roziPhone 6S roz apare astazi intr-o prima serie de imagini a caror veridicitate poate fi extrem de usor pusa la indoiala, iar asta deoarece ele nu par sa demonstreze in vreun fel sau altul ca terminalul ar fi unul real si nu ceva modificat in Photoshop. Principalul semn de intrebare legat de imagini are la baza cele doua camere vizibile pe carcasa, ele fiind mentionate de catre Apple intr-un brevet de inventie inregistrat recent companiei americane, insa nimic mai mult decat atat.

Cei de la Apple au creat o tehnologie care are la baza folosirea a doua camere in terminale iPhone, insa un iPhone 6S roz cu doua camere pare la fel de probabil ca un unicorn pozat in fata sediului Apple din Cupertino. In general imaginile cu diverse carcase ale noilor terminale iPhone apar in aceasta perioada, insa niciodata terminale complet asamblate, asa ca din punctul meu de vedere, acest iPhone 6S roz este cat se poate de fals.

Primele imagini cu iPhone 6S roz ?

Apple va lansa totusi un iPhone 6S roz in toamna acestui an, compania americana considerand ca ar putea atrage un grup mare de persoane la platforma sa cu oferirea unei optiuni de acest gen pentru smartphone-urile sale. Cele mai recente informatii privind noutatile iPhone 6S au confirmat faptul ca un iPhone 6S roz se afla in proces de dezvoltare in Cupertino, dar nimeni nu stie daca el va fi similar celui din imagini.

iPhone 6S roz 1

Avand in vedere felul in care dezvolta compania Apple propriile produse, ar fi usor de crezut ca viitorul iPhone 6S roz va arata oarecum similar cu cel din imagini, exceptie facand cele doua camere montate in mod deloc inteligent pe terminalul din aceste imagini. iPhone 6S urmeaza sa fie lansat in luna septembrie a anului 2015 si va avea : procesor triple-core si 2 GB RAM DDR 4 ascunse intr-un chip A9, o baterie mai buna, o camera de 12 megapixeli, Force Touch si o carcasa dintr-un aluminiu mai rezistent.