Primul trailer STEVE JOBS a fost lansat (Video)

trailer steve jobsPrimul trailer STEVE JOBS a fost lansat in cursul noptii trecute de catre studiourile de productie Universal, iar astazi avem ocazia de a il vedea pentru prima oara pe actorul Michael Fassbender interpretandu-l pe fostul CEO Apple, Steve Jobs. In clipul video de mai jos puteti vedea primele scene pe care cei de la Universal au fost dispusi sa le prezinte lumii intregi, separat de Fassbender fiind prezentati Jeff Daniels, Seth Rogen si Kate Winslet.

Daca Michael Fassbender il va interpreta pe Steve Jobs, Seth Rogen il va interpreta pe co-fondatorul Apple, Steve Wozniak,  in timp ce Kate Winslet o va interpreta pe fosta angajata Joanna Hoffman. In primul trailer Steve Jobs  putem vedea o parte dintre aceste personaje, insa desigur ca Michael Fassbender va fi in centrul atentiei, cei de la Universal urmand a prezenta viata fostului CEO in trei secvente complexe.

Conform informatiilor aparute pana acum, filmul STEVE JOBS va avea 90 de minute, el urmand a fi conceput din trei scene a cate 30 de minute, fiecare urmand a prezenta momente foarte importante din viata fostului CEO Apple. Primul trailer STEVE JOBS vine la doar cateva zile dupa ce Michael Fassbender a linistit fanii lui Steve Jobs care nu erau convinsi ca acesta nu este omul potrivit pentru rol, actorul declarand ca inca utilizeaza un iPhone 4.

Primul trailer STEVE JOBS vine cu aproximativ 5 luni inainte ca filmul sa fie lansat oficial in cinematografele din lumea intreaga, cei de la Universal propunandu-si sa-l ofere lumii intregi in preajma comemorarii decesului lui Steve Jobs.