Samsung Galaxy S6 si iPhone 6 – comparatia difuzoarelor

Samsung Galaxy S6 iPhone 6 comparatie difuzorSamsung Galaxy S6 si iPhone 6 au fost comparate pentru a se afla potenta difuzoarelor implementate de catre companiile Apple si Samsung pentru ele, iar rezultatul probabil va va surprinde pe multi dintre voi. Conform celor care au realizat comparatia, iPhone 6 este cel mai bun smartphone cu difuzor singular, acest lucru fiind destul de surprinzator pentru un terminal produs de catre compania Apple.

Conform datelor, iPhone 6 reuseste sa reproduca sunete mai adanci si un bass mai clar, asta in ciuda faptului ca sunetele sunt uneori distorsionate, dar acest lucru era de asteptat de la un difuzor de smartphone. Samsung Galaxy S6 pe de alta parte nu reproduce sunetele la fel de clar si are probleme destul de mari in a reda sunetele inalte, bass-ul devenind mai greu de inteles in aceste conditii.

In ciuda faptului ca difuzorul Samsung Galaxy S6 nu reproduce sunetele la fel de bine precum iPhone 6, setarea volumului difuzorului la valoarea de 90% ofera o calitate mult mai buna decat in cazul setarii la 100%. Se pare ca Samsung a facut un compromis destul de mare pentru a oferi sunetele puternice pentru difuzorul Samsung Galaxy S6, setarea volumului la o valoare mai mica oferind o experienta audio mai buna.

Samsung Galaxy S6 iPhone 6 comparatie difuzor 1

Ca sa fiu complet sincer, nu ar trebui sa va asteptati ca un smartphone cu un singur difuzor sa va ofere o experienta audio grozava, iar asta deoarece in general difuzoarele stereo ofera cea mai buna experienta de ascultare. Din acest punct de vedere HTC ONE M9 este o alegere mult mai buna decat iPhone 6 sau Samsung Galaxy S6, insa ramane ca fiecare sa isi aleaga terminalul in functie de nevoi.

Din experienta mea, difuzorul iPhone 6 Plus reda sunetele mult mai tare decat iPhone 6 sau iPhone 5S, insa ele nu au intotdeauna o calitate grozava, dar va spuneam ca acest lucru este de asteptat de la un smartphone care are un singur difuzor.