IneffectivePower si UnicodeSuppressor previn restartarea iPhone cu un mesaj text

text mesaj restartare iPhoneAstazi doua tweak-uri au fost lansate pentru cei care se tem de restartarea iPhone cu un mesaj text, problema afectand aproape toate aplicatiile instalate in terminale. Apple a recunoscut bugul care sta la baza problemei si a promis ca va lansa o actualizare a iOS care o va repara, insa nu stim deocamdata daca iOS 8.3.1 sau un update viitor va fi disponibil pentru a linisti utilizatorii, iar deasemenea nu stim cand va fi el lansat.

Pentru cei care au jailbreak si care doresc o rezolvarea foarte rapida a problemei exista incepand de astazi in Cydia doua tweak-uri numite IneffectivePower si UnicodeSuppressor, ele reparand bugul existent in iOS 8. Al doilea dintre ele poate fi descarcat de aici, iar instalarea o puteti face cu iFile, sau orice doriti voi, el rezolvand doar problema aplicatiei Mesaje, Messages, deci nu a intregului sistem de operare.

IneffectivePower este totusi tweak-ul pe care ar trebui sa il instalati, el rezolvand problema prin modificarea CoreText in intregul sistem de operare, astfel ca veti beneficia de posibilitatea de a utiliza fara probleme orice fel de aplicatii. Acest tweak poate fi instalat din repo-ul http://cydia.angelxwind.net pe care va trebui sa il adaugati in Cydia, iar dupa instalare nimeni nu va va mai putea bloca terminalul.

Acestea fiind spuse, acum puteti fi in siguranta, insa din pacate cei fara jailbreak nu pot beneficia decat de prevenirea descrisa de mine aici.