Asa arata sediul si fabrica Apple din Cork, Irlanda

Sediu Apple Cork IrlandaApple are in Irlanda un sediu si o fabrica, ele fiind construite in Cork, iar multumita unui ziar local avem ocazia de a vedea o serie de imagini inregistrate in ambele locatii ale companiei. Peste 4000 de oameni lucreaza pentru Apple in Cork, de acolo compania americana controland toate operatiunile europene, fabrica fiind dedicata productiei de iMac-uri, in ea lucrand si majoritatea celor 4000 de angajati.

In ciuda faptului ca Apple are nu mai putin de 4000 de angajati in Cork, Irlanda, niciun Apple Store nu a fost construit pana acum in tara, asta desi exista un Apple Store Online pentru vanzarea de produse in tara. Irlanda s-a dovedit a fi extrem de dispusa sa ii ofere companiei Apple avantaje fiscale in vederea desfasurarii operatiunilor pe teritoriul sau si a crearii catorva mii de locuri de munca, insa acest lucru este considerat ilegal de catre Comisia Europeana si investigat acum.

The European headquarters of the world’s biggest company employs 4,000 workers in Cork. Its thousands of employees makes it the largest private employer in Cork with over €100m invested in the country’s second city since 2009 and a further 2,500 jobs supported locally.

Lasand acest lucru la o parte, Apple a pornit acum 30 de ani cu 60 de angajati in Irlanda pentru controlarea operatiunilor sale europene, cifra crescand de peste 60 de ori pana in prezent. Fabrica de iMac-uri a fost construita cu foarte mult ani in urma si produce acest tip de produse pentru vanzare in intreaga lume, Apple angajnd persoane de diverse nationalitati in intregul sau campus european.

Sediu Apple Cork Irlanda 1

In imaginile de mai jos puteti vedea cum arata in interior atat fabrica de iMac-uri, cat si sediul companiei, plus unul dintre birourile unei angajate, astfel ca va puteti face o idee in legatura cu ceea ce exista acolo.

Sediu Apple Cork Irlanda 2

Sediu Apple Cork Irlanda 3

Sediu Apple Cork Irlanda 4

Sediu Apple Cork Irlanda 5