iOS 9 – patru concepte care te pregatesc pentru WWDC 2015

iOS 9 concept WWDC 2015Prezentarea iOS 9 va avea loc in 8 iunie in cadrul keynote-ului de deschidere al WWDC 2015, compania Apple urmand a arata lumii intregi ceea ce a pregatit pentru actualizarea sistemului de operare. V-am vorbit deja in repetate randuri despre noutatile iOS 9, iar majoritatea dintre ele nu sunt majore, compania Apple concentrandu-se pe stabilitate si performante in aceasta versiune a sistemului de operare pentru iDevice-uri.

Desi ceea ce veti vedea in conceptele de mai jos are slabe sanse sa ajunga in versiunea finala a iOS 9 si nu se stie daca va fi prezentat de catre compania Apple in cadrul WWDC 2015, vorbim despre idei care merita avute in vedere. Toate conceptele v-au fost prezentate deja pe iDevice.ro in lunile trecute si acum doar le readuc in atentia voastra pentru a va ajuta sa va aduceti aminte de ceea ce ne-ar putea oferi Apple.

Separat de toate aceste noutati Apple a mai pregatit : un nou font iOS 9, o aplicatie iOS 9 Home, posibilitatea de a folosi doua aplicatii in acelasi ecran si oferirea unor noi functii precum Trusted WiFi si Rootless.

Ca de obicei, iDevice.ro va va tine la curent cu tot ceea ce se intampla in cadrul WWDC 2015 si aici veti putea afla toate noutatile iOS 9 si OS X 10.11, asa ca nu uitati sa reveniti in data de 8 iunie pentru a le descoperi. Intre timp puteti folosi aplicatia iDevice.ro pentru a primi notificari push pentru a afla cele mai noi stiri din lumea Apple.