HTC produce doua HTC ONE M9 din aur, le face poza cu iPhone 6

15

HTC a creat doua HTC ONE M9 cu carcase din aur de 24 de karate, terminalele fiind produse special pentru finala Champions League de maine, Barcelona si Juventus urmand a se infrunta pentru cel mai important trofeu european dedicat fotbalului. Pentru ca terminalele sunt atat de importante, compania HTC s-a gandit sa publice o poza a lor pe o retea de socializare si mai jos o puteti vedea, ele aratand extrem de interesant, insa mai interesant este un detaliu vizibil in partea inferioara a carcasei.

Pentru a imortaliza cele doua HTC ONE M9 din aur, HTC sau agentia de PR angajata pentru eveniment au folosit un terminal iPhone 6, smartphone-ul celor de la Apple fiind vizibil in carcasa smartphone-ului HTC din dreapta imaginii. Puteti vedea acolo reflexia terminalului iPhone 6 in carcasa din aur a HTC ONE M9 si trebuie sa recunoastem faptul ca pentru un eveniment atat de important vorbim despre o gafa majora din partea reprezentantilor HTC.

Desi aceasta nu este prima oara cand o companie foloseste un iPhone al Apple pentru a promova un produs al alte companii, aceasta este prima oara cand terminale atat de importante sunt prezentate cu un smartphone al competitorilor. Nu stiu ce simt cei de la HTC cand vad pe intregul internet gafa facuta de catre reprezentantii lor, insa cineva trebuie cel putin sanctionat pentru o greseala de acest gen.

HTC ONE M9 din aur pozat cu iPhone

Practic gafa ne dezvaluie din nou faptul ca reprezentantii companiilor producatoare de smartphone-uri inca nu au invatat ca este important sa nu dezvalui terminalul mobil cu care promovezi compania care te-a angajat. Aceasta lectie este cu atat mai importanta cand foloseste un smartphone competitor pentru a promova o companie, iar in acest caz vorbim despre o problema serioasa pentru imaginea HTC.

Avand in vedere ca Samsung nu a invatat nimic din gafele de acest gen, cred ca nici HTC nu o va face, insa trebuie sa recunosc faptul ca ambele terminale arata foarte bine.