Apple Watch jailbreak nu este o prioritate, atentia este concentrata pe iOS 9 jailbreak

Apple Watch iOS 9 jailbreakApple Watch jailbreak nu este una dintre prioritatile hackerilor care dezvolta solutii de jailbreak pentru iOS, iOS 9 fiind principalul punct de atentie pentru chinezii care ne-au adus cele mai recente metode de exploatare ale iDevice-urilor. Chinezii echipei TaiG au declarat intr-un interviu recent ca nu intentioneaza sa dezvolte un Apple Watch jailbreak pentru utilizatorii din lumea intreaga deoarece vorbim despre un produs foarte nou si ei nu stiu in momentul de fata cat interes ar avea utilizatorii pentru o asemenea solutie de jailbreak.

In aceasta idee, ei sustin ca iOS 9 jailbreak este mult mai important decat un Apple Watch jailbreak, astfel ca intreaga lor atentie este indreptata spre viitoarea versiune a sistemului de operare pentru iDevice-uri. Fara a oferi detalii cu privire la data la care noua solutie de jailbreak va fi disponibila, hackerii sustin ca dupa lansarea oficiala a iOS 9 vom avea un program care va permite exploatarea sistemului de operare.

We have no plan to jailbreak Apple Watch at this time. Apple Watch is a new product. We don’t know too much about its users’ demands. What’s more, we are not quite clear about whether it is suitable or necessary to jailbreak an Apple watch. Time will tell all that.We currently haven’t any plans to release a jailbreak prior to iOS 9; however, if there is any change we would like to let you know immediately.

Lansarea de solutii de jailbreak pentru versiuni beta ale iOS nu este o practica obisnuita ale hackerilor dezvoltatori de astfel de software, asa ca nu trebuie sa va asteptati sa vedeti un iOS 9 jailbreak in versiune beta in toamna. Publicarea unui iOS 9 jailbreak in versiune beta i-ar oferi companiei Apple posibilitatea de a bloca exploit-urile utilizate pentru el, astfel ca dupa lansarea iOS 9 nu am avea absolut nimic.

Concluzionand, Apple Watch jailbreak are sanse mici de lansare, insa iOS 9 jailbreak este sigur, desi va dura ceva timp pana cand el va ajunge pe piata.