iOS 9 beta 1 a fost lansat!

iOS 9 beta 1 lansatiOS 9 beta 1 a fost lansat de catre compania Apple cu doar cateva minute in urma, cei din Cupertino publicand inclusiv noua versiune a website-ului dedicat dezvoltatorilor de aplicatii pentru platforma iOS. Dupa cum puteti vedea, acum compania Apple ofera un nou meniu inclusiv pentru alegerea versiunii de iOS pe care o descarcam in calculatoarele noastre pentru instalare, versiunea pentru iPhone 6 Plus avand nu mai putin de 2.3 GB pentru instalare prin iTunes.

iOS 9 beta 1 este compatibil cu toate iPhone, iPad si iPod TOuch-urile care puteau rula iOS 8, adica de la iPad 2 si iPhone 4S in sus, el continand toate noutatile prezentate de catre compania Apple in cursul acestei seri. Deocamdata nu se stie daca iOS 9 beta 1 poate fi instalat pe terminalele care nu au UDID inregistrat, insa acest lucru ar putea fi posibil, avand in vedere ca o versiune beta publica va fi lansata.

iOS 9 beta 1 poate fi descarcat de catre dezvoltatori din portalul dedicat lor pe website-ul Apple, iar aici puteti afla noutatile iOS 9.