Cand va fi lansat iOS 9 ?

cand va fi lansat iOS 9Cand va fi lansat iOS 9 ? Aceasta intrebare am primit-o in mod constant zilele acestea si desi v-am spus in cateva articole cand are Apple pregatita lansarea iOS 9, sper ca prin acesta sa va lamuresc pe toti.

iOS 9 beta 1 a fost lansat de catre compania Apple lunea trecuta si incepand de atunci foarte multa lume a fost interesata sa incerce noutatile pe care compania Apple le are pregatite pentru iOS 9 si toti posesorii de iDevice-uri.

V-am spus deja cum instalati iOS 9 beta 1 in iPhone, iPad sau iPod Touch pentru a putea incerca noile functii iOS 9 create de catre compania Apple, aceasta procedura fiind disponibila pentru toti utilizatorii care isi doresc bataia de cap de a testa iOS 9 beta.

Desi instalarea iOS 9 beta 1 este posibila fara restrictii de inregistrare de UDID pentru iPhone, iPad sau iPod Touch, daca va intrebati cand va fi lansat iOS 9 public pentru toata lumea, ei bine raspunsul este unul foarte simplu.

Cand va fi lansat iOS 9 ?

iOS 9 va fi lansat in toamna de catre compania Apple, cei din Cupertino evitand sa ofere acum o data pentru aparitia sistemului de operare, insa stim ca luna septembrie este cel mai probabil aleasa pentru oferirea publica.

Lansarea iOS 9 ar putea avea loc in septembrie cu doar 2 – 3 zile inainte ca iPhone 6S sa fie lansat de catre compania Apple pentru cumparare din magazinele sale de pe intregul glob, acelasi lucru intamplandu-se si in cazul iOS 8.

In acel punct oricine va putea instala iOS 9 pe iPhone, iPad sau iPod Touch prin sistemul Actualizare Software, OTA Update, sau chiar prin iTunes, insa pana in septembrie va trebui sa folositi tutorialul indicat de mine mai sus.

Apple a promis ca instalarea iOS 9 se va face mai usor prin Actualizare Software, OTA Update, deoarece pachetul de actualizare are doar 1.3 GB si nu 4.6 GB, asa cum s-a intamplat in cazul iOS 8, deci veti avea parte de o experienta mai buna.

Acestea fiind spuse, iOS 9 va fi lansat in septembrie de catre compania Apple, data urmand a fi anuntata in aceeasi luna.