iOS 9 si Low Power Mode aduc pana la 3 ore de autonomie pentru baterie

iOS 9 Low Power ModeiOS 9 si Low Power Mode aduc pana la 3 ore de autonomie pentru baterie conform companiei Apple, noul sistem fiind creat special pentru cei care raman fara baterie in timpul zilei, dar nu doar atat. Incepem intai cu promisiunea Apple ca iPhone, iPad si ipod Touch-urile vor avea cu pana la 1 ora de autonomie suplimentara dupa instalarea iOS 9, cei din Cupertino obtinand acest lucru prin imbunatatirea radicala a sistemului de operare.

Separat avem iOS 9 Low Power Mode, un sistem similar celor disponibile in terminalele Android, el dezactivand o multitudine de functii ale sistemului de operare pentru a ne permite sa imbunatatim autonomia bateriei. Acest sistem va putea fi activat rapid printr-un buton care va fi prezent in interfata iOS 9, probabil a Control Center sau a aplciatiei Configurari, Settings.

Apple nu spune ce functii dezactiveaza iOS 9 Low Power Mode, insa probabil vorbim despre totul in afara de functiile de telefonie, reducand luminozitatea ecranului si dezactivand rularea de sunete in background.