iOS 9 permite setarea rezolutiei de inregistrare Video

iOS 9 rezolutie inregistrare videoiOS 9 permite in sfarsit setarea rezolutiei pentru inregistrarea clipurilor video folosind camera principala a terminalelor noastre, functie oferita de catre Apple la 8 ani de la lansarea primului terminal iPhone.  In imaginea alaturata puteti vedea cum arata functionalitate pe terminalele iPhone, meniul Poze si Camera, Photos & Camera, din aplicatia Configurari, Settings, oferindu-ne posibilitatea de a controla formatul in care sunt inregistrate clipurile video.

Prima optiune oferita de catre Apple se numeste Inregistrare Video si ne permite sa alegem daca dorim sa inregistram clipuri video in format 720p la 30 fps, in format 1080p la 30 fps sau in format 1080p la 60 fps.

Cea de-a doua functie se numeste Inregistrare Relanti si ne permite doar sa alegem daca dorim sa inregistram clipurile video la relanti in format 720p la 120 sau 240 de fps, optiunea aceasta fiind disponibila pana acum direct in aplicatia Camera.

iOS 9 rezolutie inregistrare video 1

Separat de afisarea optiunii pentru formatul de Inregistrare Video, compania Apple afiseaza acum in aplicatia Camera si numarul de cadre pe secunda, fps, pe care le-am ales pentru inregistrarea clipurilor video.

Din punctul meu de vedere, era nevoie de foarte mult timp de o asemenea functie si ma bucur ca ea este disponibila in iOS 9, insa sunt curios care este parerea voastra.

8 COMENTARII