iOS 8.4 beta 4 impiedica resetarea iPhone cu un mesaj text

iOS 8.4 beta 4 mesaj text resetare iPhoneiOS 8.4 beta 4 rezolva bugul prin care un mesaj text reseta un iPhone in momentul primirii intr-o aplicatie de mesagie, fie ea iMessage, WhatsApp Messenger, sau oricare alta. Problema a fost localizata de catre compania Apple in iMessage, insa in realitate ea afecteaza intregul iOS, Apple Watch si chiar Mac-urile, iar iOS 8.4 beta 4 o rezolva pentru utilizatori, astfel ca in momentul lansarii iOS 8.4 nu va trebui sa va mai faceti griji in legatura cu ea.

Apple nu a confirmat oficial rezolvarea problemei in iOS 8.4 beta 4, insa daca instalati cea mai recenta versiune a sistemului de operare si incercati sa trimiteti mesajul catre terminalul vostru, veti realiza ca bugul nu mai are vreun efect.

Avand in vedere ca problema afecta toate iPhone, iPad, iPod Touch, Apple Watch si Mac-urile companiei Apple, era normal ca o rezolvare sa vina, insa ea nu va ajunge la noi chiar atat de repede precum ne-am dori cu totii.

Lansarea iOS 8.4 din 30 iunie este deocamdata departe de noi si lasa inca trei saptamani de vulnerabilitate pentru utilizatorii care folosesc iOS 8.3 sau o versiune mai veche a sistemului de operare iOS 8, ei nefiind protejati.

Din pacate nu exista vreo metoda de a va proteja daca nu aveti jailbreak, asa ca fie instalati iOS 8.4 beta 4 in terminalele voastre, fie asteptati ca iOS 8.4 sa fie lansat oficial de catre Apple si sa fiti protejati.