Apple Music ar putea costa doar 2 dolari in India

2

Apple Music IndiaApple Music va ajunge si in India in viitorul un foarte indepartat, iar compania Apple intentioneaza sa isi vanda serviciul la un pret similar cu cele aplicate local de catre competitorii sai din acest segment de piata.

In aceasta idee, compania Apple intentioneaza sa ceara un pret de doar 2 dolari pentru Apple Music in India, suma mica reflectand salariile mici pe care indienii le au, asta desi Apple va vinde Apple Music la preturi mult mai mari in alte tari cu probleme similare.

Desi cu preturi mult mai mari Apple ar avea probleme serioase in a convinge indierii sa se aboneze la Apple Music, discrepanta enorma dintre preturile sale din alte zone de pe glob ar putea motiva multe persoane sa ceara aplicarea unor criterii similare in crearea preturilor.

Mai exact, exista numeroase tari din Europa de Est, printre care si Romania, in care puterea de cumparare nu este chiar atat de mare, insa Apple nu priveste lucrurile la fel precum in India si aplica preturi mai mari decat cele din SUA, ori alte tari europene.

Ca sa fiu sincer, daca Apple Music va costa doar 2 dolari in India si 10 euro in Romania, spre exemplu, atunci vorbim despre nimic mai mult decat discriminare din partea companiei Apple, dar oare ii va pasa cuiva din Cupertino ?

Mai mult decat atat, ii va pasa cuiva din Romania, Bulgaria sau alte tari din regiune care sunt tratate la fel ?