Apple Music devine activ pentru utilizatorii iOS 8.4 beta 4

Apple Music alertaApple Music devine activ pentru utilizatorii iOS 8.4 beta 4, recenta versiune a sistemului de operare fiind lansata marti cu noua aplicatie Muzica, dar si noul serviciu de streaming audio integrat din start.

Dupa o zi de “asteptare” cu nerabdare pentru utilizarea Apple Music, in cursul zilei de ieri compania Apple a inceput sa le trimita utilizatorilor iOS 8.4 beta 4 mesaje de alerta prin care ii anunta ca pot incepe sa utilizeze Apple Music pe propriile terminale.

Desigur ca doar unii dezvoltatori si utilizatori ai sistemului public beta de testare a iOS au primit aceasta alerta, astfel ca daca nu sunteti unul dintre ei si ati instalat iOS 8.4 beta 4 prin metoda “clasica”, atunci e posibil sa nu fi primit acest mesaj.

Daca pe de alta parte traiti in Romania, atunci stiti ca Apple Music nu va fi lansat in Romania, deci nu aveti asteptari foarte mari cu privire la posibila disponibilitate a sa pentru utilizare si nici nu va asteptati sa vedeti un mesaj de alerta de acest gen.

Apple Music alerta 1

In mesaj compania Apple le spune utilizatorilor ca pot initia o perioada de proba de 3 luni de zile pentru Apple Music, la finalul acesteia ei fiind nevoiti sa plateasca un abonament de 10 dolari lunar pentru o persoana sau 15 dolari lunar pentru o familie.

Oficial Apple Music va fi lansat pe 30 iunie in lumea intreaga impreuna cu iOS 8.4, insa daca traiti intr-o tara in care Apple are semnate acorduri pentru a oferi acest serviciu, atunci exista sansa sa-l puteti utiliza chiar de acum cu noua aplicatie Muzica.