iOS 9 Apple Maps ofera avertismente pentru trafic congestionat

iOS 9 trafic Apple MapsiOS 9 Apple Maps beneficiaza din plin de imbunatatirile facute de catre compania Apple pentru sistemul sau de cartografiere, astfel ca utilizatorii vor avea acum mai multe informatii cu privire la rutele pe care le urmeaza.

Sistemul de afisare a informatiilor din trafic a fost schimbat in iOS 9 Apple Maps, astfel ca acum utilizatorii vor fi atentionati prin bannere de notificari si avertismente vocale atunci cand urmeaza sa intre intr-o zona in care exista constructii sau traficul este blocat.

O notificare afisata in iOS 9 Apple Maps, dar si un mesaj vocal al Siri, anunta utilizatorul in legatura cu problema de trafic in care urmeaza sa ajunga, acestuia fiindu-i oferite alternative de ruta pentru a ajunge mai rapid la destinatia dorita.

In imaginea de mai sus puteti vedea cum arata sistemul de alerta pentru congestii in trafic implementat de catre Apple in iOS 9 Apple Maps, el fiind complet diferit de ceea ce este acum disponibil in iOS 8, astfel ca ar trebui sa fim directionati mai rapid catre destinatii.

Apple ofera informatii despre trafic doar in SUA si alte cateva locatii de pe glob, Romania facand exceptie de la acest serviciu, asta desi cei de la Google au implementat in Google Maps de ceva vreme informatii despre trafic pentru anumite orase din tara.

3 COMENTARII