iOS 9 pe iPhone 6 Plus, iPhone, iPhone 5S/5C/5, iPhone 4S – care este mai rapid ? (Video)

iPhone 6 Plus vs. iPhone 6 vs. iPhone 5S iPhone 5C iPhone 5 vs. iPhone 4S - iOS 9iOS 9 pe iPhone 6 Plus, iPhone, iPhone 5S/5C/5, iPhone 4S este prezentat intr-o comparatie destul de interesanta care are rolul de a ne arata cat de bine functioneaza aceasta versiune a sistemului de operare pe diversele produse Apple.

In clipul video de mai jos puteti vedea un test de pornire pentru toate cele 6 terminale iPhone, el fiind completat si de un test al deschiderii catorva aplicatii sau a accesarii catorva dintre functiile noi pregatite de catre compania Apple.

Probabil nimeni nu va fi uimit sa afle ca iPhone 6 Plus si iPhone 6 au cele mai bune performante pe iOS 9, in timp ce iPhone 4S are cele mai slabe performante, asta deoarece hardware-ul intern al terminalelor difera atat de mult, 4 ani despartindu-le.

Apple a gandit iOS 9 pentru a oferi performante bune chiar si pe batranul iPhone 4S, sau pe vechea tableta iPad 2, insa in realitate lucrurile nu stau chiar atat de bine precum ne-am dori, cel putin in aceasta prima versiune beta a sistemului de operare.

Avand in vedere ca iOS 9 are in fata trei luni de dezvoltare si imbunatatire, pana in toamna ma astept ca Apple sa rezolve principalele probleme care afecteaza functionarea corecta a terminalelor sale, insa trebuie sa avem rabdare pana atunci.