iOS 9 vs Android 5.0.2 Lollipop – comparatia vitezei (Video)

iOS 9 vs Android 5.0.2 LollipopiOS 9 si Android 5.0.2 Lollipop sunt comparate intr-un prim test de performanta care are menirea de a ne arata care dintre cele doua sisteme de operare este mai rapid pentru utilizatori acum.

V-am prezentat deja o comparatie intre iOS 9 Siri si Samsung S Voice, iar aceasta privind sistemele de operare este facuta tot pe un iPhone 6 si un Samsung Galaxy S6 Edge, deci terminalele cele mai capabile sa ruleze ambele versiuni ale sistemelor de operare.

In comparatia iOS 9 vs Android 5.0.2 Lollipop, sistemul de operare al celor de la Google iese fara discutie invingator si acest lucru este perfect normal, avand in vedere ca el reprezinta o versiune finala aprobata pentru lansare la utilizatori.

iOS 9 beta 1 pe de alta parte este deocamdata doar in stadiul de testare pentru lansare in toamna, deci este foarte departe de a fi 100% pregatit, insa chiar si asa nu este cu foarte mult in urma sistemului de operare al celor de la Android.

Cred cu tarie ca in momentul lansarii iOS 9 va fi mai mult decat pregatit pentru a ne oferi o experienta de utilziare extrem de buna, insa pana una-alta, aceasta versiune a iOS mai are nevoie de foarte mult lucru pentru a deveni cu adevarat utila.