iOS 9 – tastatura pentru iPad confirma existenta iPad Pro

iOS 9 tastatura iPad confirma iPad ProTastatura iOS 9 pentru iPad contine o multitudine de noutati extrem de interesante, iar printre ele se numara si suportul pentru ecrane de rezolutie mai mare decat cea actuala utilizata pentru tabletele iPad.

Pentru inceput va spun ca tastatura iOS 9 pentru iPad isi rearanjeaza automat tastele pentru a afisa mai multe butoane pe ecran, crescand in acest fel utilitatea si oferindu-le utilizatorilor mai multe optiuni pentru a introduce texte in diverse aplicatii.

Dupa cum puteti vedea din imagine, tastele Tab si Caps Lock sunt mutate in partea stanga a tastaturii, un rand nou de simboluri fiind adaugat in partea superioara a tastaturii, diverse alte elemente fiind vizibile sub forma unei varietati de butoane.

Schimbarile pentru tastatura iOS 9 pe iPad sunt vizibile in multiple ecrane ce afiseaza litere, numere sau simboluri, noul mod de a afisa butoanele eliminand necesitatea de a avea o a treia pagina cu simboluri, acestea fiind afisate in prima sau a doua pagina de butoane.

Desi compania Apple nu a explicat schimbarile in conferinta pentru prezentarea noutatilor iOS 9, ele au fost descoperite de catre utilizatorii care au instalat noua versiune a sistemului de operare si ele sugereaza o schimbare mult mai importanta ce urmeaza sa ne fie oferita.

Mai exact, noul mod de afisare al tastelor sugereaza faptul ca iPad Pro ar fi testata de catre Apple, cel mai probabil cu un ecran de rezolutie mai mare, iar tastatura iOS 9 a fost gandita pentru a oferi mai multa utilitate pe un produs atat de mare.

iOS 8 tastatura iPad confirma iPad Pro

Ganditi-va ca pe iPad Pro am avea cu ecran de 12.2 inch sau 12.9 inch, iar diferenta de pana la 3 inch in diagonala trebuie sa aduca o utilitate nu doar pentru vizualizarea imaginilor, ci si pentru introducerea de texte, astfel ca acum interactiunea cu tastatura iOS 9 va deveni mult mai usoara.

Voi ce parere aveti despre aceasta schimbare ?