iOS 9 instalare fara UDID pe iPhone si iPad – iata cum o faci

iOS 9 instalareiOS 9 poate fi instalat pe iPhone si iPad fara a avea un UDID inregistrat in contul unui dezvoltator de aplicatii pentru platforma iOS, compania Apple permitand testarea la scara larga a sistemului sau de operare. In aceasta situatie, oricine poate instala iOS 9 in propriu iDevice fara probleme, insa desigur ca va trebui sa suportati toate bugurile pe care sistemul de operare le are si care, inevitabil, va vor deranja intr-un moment sau altul pe parcursul folosirii.

In cele ce urmeaza va voi explica modalitatea prin care puteti instala iOS 9 pe iPhone, iPad sau iPod Touch fara a avea un UDID inregistrat in contul unui dezvoltator de aplicatii pentru platforma iOS, procedura implicand conectarea terminalelor la un calculator.

Instalare iOS 9 iPhone, iPad si iPod Touch

Inainte de a incepe procesul de instalare iOS 9 pe iPhone, iPad si iPod Touch ar fi bine sa faceti un backup terminalelor voastre cu iTunes sau iCloud, asta deoarece in caz de esec va trebui sa reveniti la acele versiuni ale sistemului de operare.

In aceeasi masura, daca nu mai stiti parola Apple ID-ului cu care ati logat terminalele la Find My iPhone sau aveti nevoie de jailbreak pentru dispozitivele voastre, trebuie sa evitati acest proces deoarece veti pierde jailbreak-ul sau nu veti putea face activarea.

  1. Descarcați iOS 9 de aici.
  2. Conectati-vă iDevice-ul la calculator și deschideți cea mai recentă versiune a iTunes.
  3. Faceți un backup folosind-o, sau folosind sistemul iCloud.
  4. Ținând apăsată tasta Shift, sau tasta Option în OS X, apăsați butonul Update/Check for Updates al iTunes apoi selectați ipsw-ul iOS 9 descărcat anterior.

Dupa finalizarea procesului veti avea iOS 9 instalat in terminalul vostru fara a pierde datele disponibile in produse, astfel ca va trebui sa treceti doar printr-un scurt proces de set up si veti putea folosi terminalele imediat.

Dupa cum va spuneam anterior, trebuie sa fiti pregatiti sa treceti peste diversele probleme pe care le are sistemul de operare iOS 9 deoarece ele exista si in anumite situatii se pot dovedi a fi extrem de enervante.