iPhone 6 – carcasa care imbunatateste calitatea audio (Video)

iPhone 6 carcasa imbunatatire audioDaca nu sunteti multumiti de calitatea audio a difuzorului iPhone 6, atunci am astazi pentru voi o carcasa care promite sa rezolve aceasta problema intr-un mod destul de elegant si fara prea multe batai de cap pentru voi.

Vorbesc despre o carcasa numita Hibiki, aceasta fiind fabricata dintr-un material special care are rolul de a imbunatati calitate audio a difuzorului iPhone 6 fara a redirectiona sunetele printr-o serie de canale interne, asa cum se intampla in cazul altor accesorii similare.

Conform detaliilor oferite de catre creatorul carcasei Hibiki pentru iPhone 6, aceasta imbunatateste calitatea audio a difuzorului multumita materialului special cu care este captusita in interior, imaginea de mai sus prezentandu-l.

Conform producatorului, terminalele iPhone emit o multitudine de unde radio in timpul folosirii, aceste afectand calitatea sunetelor transferate prin micul difuzor al iPhone 6, insa materialul folosit pentru ea reducand aceste semnale non-audio.

Since iPhones receive and emit a large amount of radio waves sent via 3G, LTE, Bluetooth and Wi-Fi, the radiowaves also deteriorate sound quality when they are transferred through the small headphone amplifier.

Mai mult decat atat, carcasa este fabricata din lemn de frasin, acesta fiind recunoscut pentru a imbunatati serios calitatea sunetelor redate de catre un difuzor, totul fiind combinat cu un design special care redue vibratiile si distorsiunile audio.

Pentru ca vorbim despre un design special si despre atat de multe proprietati menite sa imbunatateasca radical calitatea sunetelor emise de catre difuzor, carcasa Hibiki pentru iPhone 6 este fabricata prin combinarea a 1000 de taieturi.

The Hibiki case uses a high-tech material attached to the backside of the case that reduces non-audio signal wave noise. In addition, the use of high-grade white ash wood is ideal for optimum sound quality. Combined with three 3D-shaped supporting points which suppress vibration, there is less distortion and a greater amount of the true sound is emitted.

Pentru a putea fi produsa la scara industriala, carcasa Hibiki pentru iPhone 6 este creata intr-o fabrica specializata pe realizarea de piese auto, astfel ca vorbim despre o procedura specializata adaptata pentru a crea accesorii pentru iPhone.

Carcasa Hibiki pentru iPhone 6 poate fi cumparata din Japonia la pretul de aproximativ 316 dolari.