Apple Watch poate fi cumparat acum din Apple Store (Video)

0

Apple Watch cumparare magazinApple Watch poate fi cumparat acum din anumite tari de pe glob, compania Apple lansat un program de rezervare si ridicare pentru ceasul sau inteligent, utilizatorii interesati putand profita de el pentru a-si cumpara modelul dorit.

Desi teoretic lansarea in magazine trebuia sa aiba loc pe data de 19 iunie, iata ca Apple a decis sa o avanseze cu 2 zile, astfel ca orice persoana interesata sa cumpere ceasul poate vizita website-ul Apple pentru a se inregistra un sistemul de rezervare si ridicare disponibil pentru ei.

Prin acest sistem utilizatorii pot rezerva un anumit model al Apple Watch impreuna cu un accesoriu dorit, in orice combinatie doresc, apoi vor vizita Apple Store-ul selectat pentru ridicare, acolo vor proba ceasul si se vor decide daca il vor cumpara in acel format sau nu.

Rezervarea unui Apple Watch este valabila pentru o perioada scurta de timp, astfel ca daca faceti o rezervare si nu reusiti sa vizitati magazinul pentru a face achizitia, ceasul vostru va reintra in stocul Apple pentru a fi vandut unei alte persoane.

Reserve this Apple Watch to buy in-store today. When you make a reservation, we’ll have your watch waiting at a time and an Apple Store that work for you. A Specialist will answer questions and help you try it on, so you can make sure you’re getting the right one.

 

Deocamdata sistemul nu este disponibil si in SUA, insa compania Apple intentioneaza sa il lanseze in cursul acestei zile pentru americani, acestia fiind cei mai interesati sa cumpere ceasul inteligent, acolo existand si cele mai mari probleme cu stocurile.

Aceasta este prima oara cand compania Apple vinde Apple Watch direct catre utilizatori prin magazinele din 9 tari de pe glob, pana acum persoanele interesate avand doar optiunea de a comanda online un model si a astepta saptamani intregi livrarea.