Liga 1 se vede la Orange TV, Dolce Sport si Telekom TV

Liga 1 Romania

Liga 1 se vede la Orange TV si Dolce Sport, Telekom TV, incepand din luna iulie, operatorii Orange si Telekom anuntand in cursul acestei zile ca vor incepe sa transmita meciurile din prima liga de fotbal pentru abonatii proprii, detalii suplimentare fiind disponibile in comunicatele de presa de mai jos.

Atat Orange TV, cat si Dolce Sport vor incepe transmisiile meciurilor din Liga 1 in data de 11 iulie, astfel ca vorbim despre urmatorul sezon care va putea fi urmarit integrat pe ambele platforme, online la Orange, sau pe televizoare in cazul celor de la Dolce Sport.

In Orange TV vor exista canalele Look TV HD si Look TV Plus HD care vor permite urmarirea meciurilor la rezolutie inalta, ele fiind incluse atat in platforma online a operatorului, cat si pentru abonatii care au antenele operatorului conectate la televizoare.

In cazul Dolce Sport si a Telekom TV vorbim despre aceeasi disponibilitate a meciurilor din Liga 1 incepand cu data de 11 iulie impreuna cu meciuri din Champions League, UEFA League, iar daca sunteti interesati de EURO 2016, atunci totul va fi disponibil la ei, atat online, cat si pe televizoare.

Toate detaliile despre abonamentele compatibile si preturi sunt disponibile in comunicatele de mai jos, primul fiind al Orange, iar cel de-al doilea al Telekom.

Meciurile din Liga 1 incluse în abonamentul Orange TV

Bucureşti, 23 iunie 2015. Noul campionat din Liga 1 vine cu o veste bună pentru clienții Orange TV pasionați de fotbal. Meciurile din ediția 2015-2016 a Ligii 1 și a Cupei Ligii vor putea fi vizionate fără taxe suplimentare de către toți utilizatorii serviciului Orange de televiziune, prin intermediul canalelor Look TV HD și Look TV Plus HD. Ambele canale sunt incluse de acum în toate abonamentele Orange TV, iar din luna iulie şi în opțiunile Orange TV Go.

Meciurile reîncep pe 11 iulie, când toţi clienţii Orange TV vor găsi în lista de programe și canalul Look TV HD, pe care-l vor putea urmări pe televizorul de acasă, dar și pe smartphone, tabletă sau laptop.  Tot din luna iulie clienții care au activat opțiunea Look TV HD vor beneficia de ea gratuit.

Astfel, cel mai mic abonament Orange TV, Local HD, în valoare de 5 euro/lună, include 38 de canale românești, dintre care 8 în format HD și 17 disponibile și pe dispozitivele mobile. În plus, clienții care activează un abonament Orange TV pe 2 ani au 50% reducere la taxa de abonament timp de un an.

Cei care vor să urmărească filme, seriale, emisiuni și canale TV live doar pe dispozitivele mobile pot alege opțiunile Orange TV Go. De exemplu, opțiunea Local HD Go, care costă 4 euro/lună, va oferi acces la 17 canale TV și la peste 500 de filme și episoade din seriale de top prin Movie Go Unlimited.

7 opţiuni Orange TV Go disponibile gratuit pentru testare

De asemenea, până pe 31 august clienţii Orange cu abonament de voce sau de internet pot testa gratuit timp de 2 luni 7 opţiuni Orange TV Go: Local HD Go, Local HD Go+, World HD Go, Universe HD Go, Movie Go Unlimited, Antena Play şi Voyo, iar traficul în aplicația Orange TV Go este gratuit până pe 31 iulie.

Mai multe informații despre serviciul Orange TV pot fi găsite pe www.orange.ro/tv . Detalii despre noua ofertă Look TV HD și Look TV Plus HD vor fi disponibile pe site din luna iulie.


 

Toate meciurile din Liga 1 pot fi vizionate la Dolce Sport

Din 11 iulie 2015, canalele Dolce Sport vor difuza integral sezonul 2015-2016 al campionatului intern de fotbal.

În plus față de toate meciurile din Liga 1 și Cupa Ligii, clienții Telekom TV se bucură de conținut sportiv unic: toate marile competiții internaționale de fotbal -EURO 2016, UEFA Champions League, UEFA Europa League, campionatele Angliei si Germaniei. Dolce Sport transmite în exclusivitate nu doar fotbal, ci și o mare varietate de discipline sportive, precum Formula 1, NBA, Campionatele Mondiale de handbal, Turneul celor 6 Naţiuni, mari turnee de tenis, WRC sau importante gale de box.

Canalele Dolce Sport sunt disponibile în toate abonamentele de televiziune ale Telekom Romania. Cu serviciile Telekom TV, iubitorii sportului se bucură de o experiență completă, multi-ecran, putând urmări, live, competițiile nu doar pe TV, ci și pe laptop, tabletă sau smartphone, online, prin platforma Telekom TV Web & Mobile (telekomtv.ro).