iOS 8.3 jailbreak – merita facut ?

iOS 8.3 jailbreakiOS 8.3 jailbreak a fost lansat de catre echipa de hackeri TaiG in cursul zilei de miercuri, astazi fiind lansat programul TaiG 2.1.2 pentru a rezolva unele probleme de functionare si a implementa Cydia Substrate oferind compatibilitate pentru tweak-uri.

Daca in cursul zilei de miercuri recomandarea efectuarii iOS 8.3 jailbreak era greu de facut, astazi lucrurile sunt complet schimbate din moment ce, teoretic, ar trebui sa puteti beneficia de tot ceea ce are de oferit un asemenea software pentru iPhone, iPad si iPod Touch.

Implementarea Cydia Substrate in iOS 8.3 jailbreak prin TaiG 2.1.2 ofera posibilitatea de a instala aproape orice tweak al Cydia si de a il putea folosi in iOS 8.1.3, iOS 8.2 sau iOS 8.3, insa desigur ca unele pachete trebuie actualizate pentru a functiona fara probleme.

In aceasta idee, daca sunteti acum pe o versiune a iOS 8 care are jailbreak facut, atunci va recomand sa ramaneti la ea pana cel putin saptamana viitoare, intre timp dezvoltatorii actualizandu-si pachetele pentru a permite folosirea creatiilor lor in iDevice-uri.

Pe de alta parte, daca folositi iOS 8.1.3, iOS 8.2 sau iOS 8.3, atunci nu prea mai aveti motive sa evitati iOS 8.3 jailbreak in momentul de fata deoarece orice tweak-uri care nu sunt deocamdata compatibile vor deveni compatibile in perioada imediat urmatoare.

Da, deocamdata iOS 8.3 jailbreak nu este 100% finisat, insa problemele care mai exista nu sunt chiar atat de grave incat sa recomande evitarea solutiei de jailbreak, mai ales daca ea va este utila si va permite sa facet diverse actiuni indisponibile in mod normal.

Nimeni nu va poate spune cand totul va fi 100% pregatit pentru utilizare si daca va trece o zi, o saptamana sau o luna pana cand iOS 8.3 jailbreak va fi 100% stabil din toate punctele de vedere, insa efectuarea unui jailbreak presupune si acceptarea compromisurilor.

Acestea fiind spuse, in momentul de fata iOS 8.3 jailbreak merita facut, cu mentiunea ca va trebui sa mai asteptati cateva zile pentru a instala chiar orice tweak doriti.

17 COMENTARII

  1. Nu s-a schimbat absolut nimic fata de tutorialul original, procedura e aceeasi. Nu recunoaste tot timpul driverele iTunes, trebuie sa activezi airplane mode si find my iphone, etc.