Apple Watch ar putea fi lansat oficial in Romania abia in toamna

Apple Watch lansare RomaniaV-am spus saptamanile trecute ca Apple Watch va ajunge in Romania luna viitoare, insa doar neoficial, deoarece lansarea oficiala ar putea avea loc abia in toamna, sau cel putin asta ne da de inteles compania Apple din miscarile sale recente.

Ieri v-am spus ca Apple Watch va fi lansat in cateva tari noi in data de 17 iulie, informatiile fiind neoficiale deocamdata deoarece Apple nu a publicat un comunicat de presa pentru a-si anunta intentiile, dar a actualizat website-urile sale dedicate respectivelor tari.

Daca ieri vorbeam doar despre 3 tari in care Apple Watch va fi lansat pe 17 iulie, astazi vorbim despre o lista mai lunga pentru care nu exista un termen de lansare: India, Arabia Saudita, Emiratele Arabe Unite, Malaezia, Noua Zeelanda, Belgia, Danemarca, Norvegia, Austria, Rusia, Finlanda si Turcia.

In website-urile Apple dedicate acestor tari compania americana specifica faptul ca Apple Watch va fi disponibil in cursul anului 2015 si exista sase luni in care lansarile urmeaza sa aiba loc, desi nimeni nu stie exact cand se va intampla totul.

In baza acestor informatii tragem concluzia ca Apple va lansa Apple Watch treptat in diverse piete importante pentru ea, Romania fiind, aparent, departe de a primi ceasul inteligent pe canale oficiale, insa diverse magazine online il vor vinde cu siguranta in viitorul apropiat.

Problema in aceasta situatie este ca pretul de vanzare al Apple Watch va fi mare, mai mare decat va fi atunci cand Apple va decide sa il lanseze oficial, insa in lipsa unor alternative nu vom avea altceva de facut decat sa ne decidem daca il cumparam sau nu.