iOS 8.4 jailbreak – TaiG demonstreaza furtul si un avertisment serios pentru voi

iOS 8.4 jailbreak furatiOS 8.4 jailbreak a fost lansata aseara pentru iPhone, iPad si iPod Touch, echipa Pangu lansand prima PP jailbreak pentru iOS 8.4, cei de la TaiG lansand TaiG 2.2 pentru a exploata noua versiune a sistemului de operare al celor de la Apple.

TaiG anuntase inca de saptamana trecuta ca hackerii de la Pangu au furat codul programului lor de jailbreak pentru a dezvolta unul similar pentru cei de la 25PP si a incasa banii ceruti de la companie, solutia Pangu de aseara avand la baza acelasi cod.

Cei de la TaiG au demonstrat prin imaginile din acest articol faptul ca al lor cod sursa pentru programul de iOS 8.3 jailbreak a fost furat si folosit in solutia de iOS 8.4 jailbreak lansata de catre Pangu, iar pentru ca vorbim de China, nimic nu este anormal.

In ciuda acestui lucru, furtul a generat pierderi de bani pentru cei de la TaiG pe de o parte si Pangu pe de alta parte, insa lupta lor ar putea avea efecte si pe plan global pentru utilizatorii care folosesc asemenea solutii pe propriile terminale, din calculatoare.

iOS 8.4 jailbreak furat 1

Avand in vedere ca Pangu a demonstra ce este dispusa sa faca pentru bani, nu este exclus ca solutia lor de jailbreak sa ascunda si eventual malware sau script-uri de monitorizare a activitatii iPhone, iPad, deci este recomandabil sa le evitati programul acesta.

Din pacate utilizatorii sunt prinsi la mijloc in lupte de acestea ale hackerilor si desi ele ne aduc in final solutii de jailbreak extrem de asteptate, trebuie sa aveti foarte mare grija ce alegeti sa folositi pentru a nu regreta in final alegerea facuta si a pierde date importante.

6 COMENTARII

  1. dar pe cand si pe mac? pe windows nu reusesc deloc sa fac jailbreak. 🙁 practic chiar si cu cablul original nu imi apare ipad ca conectat la pc..

  2. Asta e, gratis nu inseamna fara un cost, cateodata gratis in chestii dastea iese f scump, furturi identitate, pierderi de privacy, vanzari de date pentru reclame si altele. Dar asta e, ne place si ne bagam, dar placerea e de moment. :p stay away from jailbreak!!

  3. Tiby se 6 ani am iPhone si tot timpul am avut jailbreak si cu toate astea nu am avut probleme niciodată !! Sper sa nici nu am !!! Așa ca dacă nu vrei sa îți folosești telefonul așa cum vrei stai fără !!!