Taig 2.2.1 si TaiG 8.1.3-8.x Untether 2.2.1 au fost lansate, TREBUIE sa faci update!

TaiG 8.1.3-8.x Untether 2.2.1TaiG 2.2.1 si TaiG 8.1.3-8.x Untether 2.2.1 au fost lansate cu doar cateva minute in urma in Cydia si pe web pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile care au iOS 8.4 jailbreak facut folosind programul TaiG.

Conform listei de schimbari publicate de catre hackeri, aceste versiuni ale programului de iOS 8.4 jailbreak si a pachetului din Cydia rezolva o problema a aplicatiilor care preluau functii de administrator in sistem fara acordul utilizatorilor, aceasta fiind o problema majora de securitate raportata zilele trecute.

Jailbreak iOS 8.4 a fost lansat in graba de catre cei de la TaiG, iar una dintre problemele pe care ei le-au trecut cu vederea este oferirea de securitate pentru utilizatorii dornici sa isi protejeze datele din aplicatii, aceasta actualizare fiind gandita pentru a rezolva problema.

  • Fixes setreuid patch to prevent applications from obtaining to root privileges through setreuid.
  • Increases stability.

Daca aveti deja jailbreak iOS 8.4 facut atunci, trebuie sa instalati TaiG 8.1.3-8.x Untether 2.2.1 din Cydia, insa daca inca nu ati facut jailbreak pentru iOS 8.3 sau iOS 8.4, atunci trebuie sa descarcati programul TaiG 2.2.1 de aici inainte de a incepe procedura pe terminale.

Avand in vedere ca problema de securitate rezolvata de catre Taig 2.2.1 si TaiG 8.1.3-8.x Untether 2.2.1 este una extrem de importanta, va recomand sa le instalati de urgenta in terminalele voastre pentru a preveni furtul de date importante.

UPDATE: Aceasta versiune a fost retrasa din cauza unor probleme ce afectau functionarea aplicatiei Cydia.

UPDATE 2: Programul TaiG 2.2.1 si pachetul TaiG 8.1.3-8.x Untether 2.2.1 au fost relansate.