iOS 8.4 jailbreak – lista tweak Cydia compatibile

iOS 8.4 jailbreak - lista tweak Cydia compatibileiOS 8.4 jailbreak a fost lansat aseara de catre echipa de hackeri TaiG, iar acum oricine poate exploata iOS 8.4, care a fost pus la dispozitia noastra cu doar doua ore inainte ca solutia de jailbreak sa fie oferita de catre chinezi.

Acum probabil va intrebati ce tweak-uri din Cydia sunt compatibile cu iOS 8.4 jailbreak, iar ca raspuns pentru aceasta intrebare aveti aceasta pagina in care diversi utilizatori au listat toate pachetele care sunt total sau macar partial compatibile cu noua versiune a sistemului de operare.

Avand in vedere ca iOS 8.3 jailbreak a fost lansat saptamana trecuta, dezvoltatorii de tweak-uri pentru Cydia au inceput sa isi actualizeze pachetele, astfel ca acum iOS 8.4 jailbreak are disponibile o multitudine de tweak-uri si aplicatii compatibile pe care le puteti folosi pe terminalele voastre.

Lista este actualizata constant, astfel ca veti beneficia de informatiile privind compatibilitatea tweak-urilor pe masura ce ele vor fi testate.