Prima Pagina iPhone 6S Dimensiunile iPhone 6S dezvaluite de o noua schita confirma o crestere a...

Dimensiunile iPhone 6S dezvaluite de o noua schita confirma o crestere a grosimii carcasei

dimensiuni iPhone 6SDimensiunile iPhone 6S dezvaluite de o noua schita confirma faptul ca noul terminal urmeaza sa fie mai gros decat actualul iPhone 6 vandut de catre compania Apple, aceeasi modificare urmand a fi valabila inclusiv in cazul iPhone 6S Plus-ului ce urmeaza sa fie fabricat de catre Apple.

Conform schitei de astazi, dimensiunile iPhone 6S indica faptul ca noul terminal va avea o carcasa ce este cu 0.2mm mai groasa decat cea a iPhone 6, deci grosimea terminalului ar urma sa fie de 7.1mm in loc de 6.9mm cat are acum produsul celor din Cupertino.

Diferenta nu este una notabila, insa chiar si asa dimensiunile iPhone 6S dezvaluie faptul ca zvonurile privind implementarea Force Touch si a cresterii grosimii totale a dispozitivului au o baza reala, compania Apple fiind nevoita sa faca un compromis pentru a oferi aceasta tehnologie.

Daca unii dintre voi ar putea crede ca aceste informatii privind dimensiunile iPhone 6S dezvaluie faptul ca Apple ar intentiona sa implementeze o baterie de capacitate mult mai mare, atunci va spun din start ca porniti de la o prezumtie gresita.

Separat de implementarea Force Touch, iPhone 6S ar putea avea un ecran ce ar putea fi usor mai gros, astfel ca o crestere privind dimensiunile iPhone 6S este logica, iar majoritatea utilizatorilor probabil nu vor simti vreo diferenta in utilizarea de zi cu zi.

Dimensiunile iPhone 6S fac un regres fata de ceea ce ofera compania Apple de un an de zile cu iPhone 6 si iPhone 6 Plus, iar acest lucru nu este chiar atat de neobisnuit, compania americana avand obiceiul de a modifica nesemnificativ dimensiunile terminalelor din seria S.

Saptamana trecuta am vazut primele imagini cu iPhone 6S, am aflat ca iPhone 6S va avea o camera de 12 megapixeli si va filma 4K, am vazut chip-ul NFC al iPhone 6S si am aflat ca iPhone 6S va oferi o autonomie mai buna si compatibilitate cu retelele 4G+ de 300 Mbps.

 • Srb

  Bun bun, doar grosimea fara lungime, nu trebuie sa imi schimb masina

 • cristache

  Daca camera ramane in interior e normal Sá fie mai gros

 • JohnnyD

  Bun pana acum dar 16 Gb memorie este sub orice critica.

 • amfetamin

  Nu e nici un compromis ca-i 7.1 mm in loc de 6.9,parca 7.1 are si 6+ si nimeni nu se vaită ca e prea gros. Daca ar fi după mine,l-as face de 8-8.5 mm si as pune o baterie de peste 2000 mah,vreo 2200-2400 si toată lumea ar fi fericita. Si las-o naibii de treaba,la profitul lor se zgârcesc la încă 16 gb,sa pună dom’le una de 32 gb sa fie de baza,ca mai mult de 5-6$ ei nu plătesc pe cei 16 gb in plus,in schimb ar avea infinit mai mult de câștigat. LG G4,Galaxy S6,HTC M9,toate vin cu 32 gb de baza,Apple de ce nu poate???

 • Pingback: Foxconn angajeaza 40.000 de oameni pentru productia iPhone 6S | iDevice.ro()

 • Srb

  Apple crede in icloud…

 • unu

  @amfetamin
  La ce îți trebuie mai mult de 16GB? “doar e un telefon!” Bașca, 2200 mAh e deja foarte putin in lumea verzisorilor, iar Apple ar trebui sa vina cu vreo 4000 mAh ca sa impresioneze, insa fara o tehnologie de tipul “fast charging” pe care Samsung o detine deja… slabe sanse.