Dimensiunile iPhone 6S dezvaluite de o noua schita confirma o crestere a grosimii carcasei

dimensiuni iPhone 6SDimensiunile iPhone 6S dezvaluite de o noua schita confirma faptul ca noul terminal urmeaza sa fie mai gros decat actualul iPhone 6 vandut de catre compania Apple, aceeasi modificare urmand a fi valabila inclusiv in cazul iPhone 6S Plus-ului ce urmeaza sa fie fabricat de catre Apple.

Conform schitei de astazi, dimensiunile iPhone 6S indica faptul ca noul terminal va avea o carcasa ce este cu 0.2mm mai groasa decat cea a iPhone 6, deci grosimea terminalului ar urma sa fie de 7.1mm in loc de 6.9mm cat are acum produsul celor din Cupertino.

Diferenta nu este una notabila, insa chiar si asa dimensiunile iPhone 6S dezvaluie faptul ca zvonurile privind implementarea Force Touch si a cresterii grosimii totale a dispozitivului au o baza reala, compania Apple fiind nevoita sa faca un compromis pentru a oferi aceasta tehnologie.

Daca unii dintre voi ar putea crede ca aceste informatii privind dimensiunile iPhone 6S dezvaluie faptul ca Apple ar intentiona sa implementeze o baterie de capacitate mult mai mare, atunci va spun din start ca porniti de la o prezumtie gresita.

Separat de implementarea Force Touch, iPhone 6S ar putea avea un ecran ce ar putea fi usor mai gros, astfel ca o crestere privind dimensiunile iPhone 6S este logica, iar majoritatea utilizatorilor probabil nu vor simti vreo diferenta in utilizarea de zi cu zi.

Dimensiunile iPhone 6S fac un regres fata de ceea ce ofera compania Apple de un an de zile cu iPhone 6 si iPhone 6 Plus, iar acest lucru nu este chiar atat de neobisnuit, compania americana avand obiceiul de a modifica nesemnificativ dimensiunile terminalelor din seria S.

Saptamana trecuta am vazut primele imagini cu iPhone 6S, am aflat ca iPhone 6S va avea o camera de 12 megapixeli si va filma 4K, am vazut chip-ul NFC al iPhone 6S si am aflat ca iPhone 6S va oferi o autonomie mai buna si compatibilitate cu retelele 4G+ de 300 Mbps.