iOS 9 public beta a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch

iOS 9 public betaiOS 9 public beta a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch, aceasta versiune a sistemului de operare fiind oferita public de catre compania Apple pentru utilizatorii care fac parte din programul sau de testare beta.

Oricine ar fi trebuit sa participe intr-o anumita limita la acest program, compania Apple evitand acum sa mai faca o selectie pentru utilizatorii care pot testa versiunile beta ale sistemelor sale de operare, astfel ca in cazul iOS 9 public beta lucrurile sunt diferite fata de versiuni beta anterioare.

UPDATE: Aici gasiti un tutorial pentru instalarea iOS 9 public beta pe iPhone, iPad si iPod Touch.

In aceasta idee, oricine poate instala si testa iOS 9 public beta incepand de acum, iar spre deosebire de trecut nu veti mai primi un email cu instructiuni de instalare, ci veti putea face totul printr-un OTA Update, Actualizare Software, direct de pe website-ul companiei Apple.

In esenta vorbim despre iOS 9 beta 3 oferit utilizatorilor tuturor, cei din Cupertino considerand ca aceasta versiune a sistemului de operare este suficient de stabila pentru a putea fi testata de catre utilizatori normali pe iPhone, iPad si iPod Touch-uri.

iOS 9 public beta 1

V-am spus astazi care sunt noutatile iOS 9 beta 3 si cum puteti instala iOS 9 beta 3 pe iPhone si iPad, astfel ca puteti oricum beneficia de tot ceea ce ofera Apple, insa versiunile beta lansate pentru dezvoltatori sunt disponibile in numar mai mare.

Pentru a va inscrie in programul de testare beta a iOS 9 va puteti inscrie in aceasta pagina.