iPhone 7 – cum arata si cand va fi lansat ?

iPhone 7 EdgeiPhone 7 a fost in centrul atentiei in acest si multi dintre voi va intrebati cum arata si cand va fi lansat de catre compania Apple, iar realitatea este ca prea multe informatii complet false au fost scrise in legatura cu acest smartphone al companiei Apple.

Pentru cei dintre voi care inca nu cunosc modul in care compania Apple isi lanseaza si denumeste smartphone-urile, iPhone 7 este departe de a fi lansat oficial pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar asta deoarece 2015 va fi anul iPhone 6S si iPhone 6S Plus si nu cel al iPhone 7 si iPhone 7 Plus.

Da, 2015 nu va fi anul in care iPhnone 7 si iPhone 7 Plus vor fi lansate, ci anul in care iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor ajunge pe piata, iar acest lucru era clar inca din 1 ianuarie, sau chiar de anul trecut, daca vreti sa privim lucrurile cu mult mai in urma decat o facem acum.

iPhone 7 – cum arata si cand va fi lansat ?

Realitatea este ca foarte multa lume a fost dezinformata in legatura cu lansarea iPhone 7, multi jurnalisti fara o idee vaga in legatura cu ceea ce face compania Apple afirmand ca acest terminal va aparea in cursul acestei toamne, insa realitatea este complet diferita.

Ceea ce putem spune foarte clar in legatura cu iPhone 7 in momentul de fata este ca el va avea un design diferit fata de cel al iPhone 6S, iar asta deoarece Apple schimba design-ul smartphone-urilor sale o data la 2 ani, deci in 2016 vom avea parte de ceva complet nou.

In ceea ce priveste functiile sau hardware-ul iPhone 7, deocamdata nimeni nu poate spune nimic, insa daca in iPhone 6S vom avea procesor triple-core si 2 GB RAM, ma astept ca in iPhone 7 sa avem parte de acelasi lucru, doar ca vom vorbi despre componente mai bune.

Acestea fiind spuse, iPhone 7 va fi lansat in 2016 de catre compania Apple si nimeni nu stie cum va arata deoarece va veni cu undesign diferit de cel al iPhone 6 si iPhone 6S.