Android Wear va avea functii prezente in Apple Watch

Android Wear functii Apple WatchAndroid Wear urmeaza sa aiba disponibile noi functii care exista de ceva vreme in Apple Watch-ul companiei Apple, iar aici vorbim despre fetele interactive pe care posesorii ceasului inteligent al Apple le au de ceva vreme.

Compania Google a realizat importanta fetelor interactive pentru un smartwatch, asa ca a decis ca in urmatorul update pentru platforma Android Wear va implementa posibilitatea pentru dezvoltatori de a crea asemenea functii pentru utilizatorii de ceasuri inteligente cu acest sistem de operare.

Desi diversi dezvoltatori au creat fete interactive pentru Android Wear si le-au pus la dispozitia utilizatorilor, ele functionau in mod neautorizat si uneori generau diverse probleme de functionare pentru utilizatori, astfel ca acum totul este oferit oficial pentru intreaga lume.

In the documentation available to us, Google provides four example use cases for the tap gesture. These include an aesthetic changes to watch faces, state changes, revealing more information, and launching an activity. A tap can cause a sequence of visual changes, as though the user is cycling through options for their watch face.

In baza unor documente oficiale preluate de la surse din interiorul Google, noile fete interactive vor putea afisa informatii despre vreme si multe altele, intr-un mod similar cu cel oferit de catre Apple Watch pentru utilizatori, astfel ca nu vorbim despre ceva cu adevarat nou.

Android Wear fete interactive

In ciuda acestui lucru, Google a inteles ca fara fete interactive un smartwatch nu este chiar atat de atractiv pentru utilizatorii din lumea intreaga, astfel ca aceasta functionalitate va atrage probabil noi utilizatori spre produsele dezvoltate cu acest sistem de operare.

Android Wear nu a generat vanzari spectaculoase si in fata Apple Watch se pare ca interesul vis-a-vis de platforma Google este in continua scadere, asa ca ramane de vazut cat de mult interes vor atrage aceste imbunatatiri pregatite de catre cei din Mountain View pentru utilizatori.

2 COMENTARII

  1. Apple watch in acest moment nu este tocmai perfect pt ca nu ai foarte multe aplicatii compatibile dar pe viitor se pisa pe orice smartwatch de la orice companie,ma tine bateria 2 zile si vb pe el si citesc mesaje si etc;pt soferii e perfect sincer

  2. Si eu îl am de 1 săptămână jumate ma tine ok bateria dar într-adevăr nu sunt aplicații dar o sa apară sunt încrezător