Facebook Messenger update permite utilizarea doar cu un numar de telefon

Facebook Messenger numar de telefon iPhoneV-am spus acum o saptamana ca Facebook Messenger va putea fi utilizat in curand si doar cu un numar de telefon, deci fara un cont Facebook, iar incepand de astazi acest lucru este posibil pentru utilizatorii din lumea intreaga.

Dupa cum puteti vedea din imaginea alaturata, aplicatia Facebook oferand incepand de astazi un sistem de inregistrare similar celui oferit de catre WhatsApp Messenger, astfel ca doar in baza unui numar de telefon veti putea inregistra un terminal pentru a putea purta conversatii cu oricine.

Veti primi un cod de siguranta pentru activarea contului vostru Facebook Messenger, iar de aici incolo veti fi recunoscut in baza numarului de telefon de catre toata lumea si desigur ca veti putea interactiona cu oricine doriti de indata ce aveti contul activ.

  • You can now sign up for Messenger without a Facebook account! All you need to start chatting is a phone number.

Aceasta modificare nu schimba in vreun fel modul standard de utilizare al Facebook Messenger, ci este doar o metoda de a atrage utilizatori noi care nu doresc sa aiba contui Facebook pentru a putea folosi platforma, concurand cu WhatsApp Messenger in segmentul mesageriei text.

Facebook Messenger este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA in format universal din App Store.

Pretul initial:
Numele:
Messenger

Gratuit

DESCARCA





Developer: Facebook, Inc.
Universala
Categoria: Social Networking


Descriere: Instantly reach the people in your lifefor free. Messenger is just like texting, but you don’t have to pay for every message (it works with your data plan).

Not just for Facebook friends: Message people …


Dimensiunea aplicatiei este: 69.5 Mb


4 COMENTARII

  1. Faci jelibreak si instalezi facebook fbdowngradeEnebler Marian

    Ala iti instaleaza FB v26 care are messengerul integrat in app